Nyproduktion

Arve Marias väg 16

Tuve, Göteborg Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100,1 m²
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Tuvebo Ateljé
Om föreningen
Avgift
5 655 kr/mån
Pris/m²
37 463 kr/m²
Nyproduktion

Här erbjuds du en välplanerad fyra om ca 100 kvm! Du kan glädjas över mycket stora sociala ytor i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett fullt utrustat kök med plats för matbord och stolar väver sig samman med vardagsrummet där det finns gott om plats för soffhörna. Från vardagsrummet nås en stor uteplats som vetter mot väster i ett lugnt läge in mot gården. Bostaden erbjuder även tre sovrum varav ett rymligt master-bedroom, goda förvaringsmöjligheter med bland annat en stor klädkammare samt ett badrum utrustat dusch, tvättmaskin och torktumlare. Utöver den egna uteplatsen kan du ta hissen upp och få tillgång till den stora takterrassen med härlig utsikt.

Bostaden ligger i Brf Tuvebo Ateljé med totalt 71 lägenheter. Vi har lägenheter för er som letar i olika storlekar mellan 31,1 kvm - 105,3 kvm som fördelas på 1-4 rum och kök. Priserna varierar mellan 1 400 000 kr – 3 950 000 kr.

Om du väljer att köpa en bostad i Kvarteret Tuvebo får du inte bara en lägenhet. Vi har lyssnat på önskemål från egna och andras kunder och utformat ett kvarter med det lilla extra. Till exempel finns ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, fester och möten, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. Hissen går ända från garaget och upp till den härliga takterrassen som du har gemensamt med dina grannar.

Preliminär inflyttning höst/vinter 2021. Behöver du flytta tidigare än så? Det finns fortfarande några lägenheter kvar i etapp 1 - Tuvebo Smedja.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen