Nyproduktion

Granängsvägen Lgh 324

Tyresö Centrum, Tyresö Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Kvarteret Skogsbacken i Bollmora
Om föreningen
Avgift
4 540 kr/mån
Pris/m²
39 437 kr/m²
Nyproduktion

Vi har byggstartat! Inflyttning våren/sommaren 2020.
Välkommen till en genomgående 3 rok med social planlösning. Entré i en bra hall med skjutdörrsgarderob. Full utrustat kök med inredning från Vedum och öppen planlösning mot rymligt och ljust vardagsrum samt utgång till balkong. Stort sovrum med rymliga skjutdörrsgarderob samt ett mindre sovrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett eget förråd i källarplan.

I Tyresö, nära Tyresö Centrum, bygger vi ett naturligt boende för alla som vill få nära till både fina grönområden, rekreation och med pendelavstånd till Stockholm. Alldeles i närheten finns stora strövområden, Tyresta nationalpark, sjöar och bara någon kilometer bort har du tillgång till Stockholms södra skärgård. Här uppför vi nu Kvarteret Skogsbacken, tre huskroppar sammanhållna av gemensamma terrasser. På en av gårdarna byggs ett gårdshus som blir föreningens gemensamhetslokal. Här är tanken att grannarna kan samlas, men det finns också möjlighet att hyra huset för privat bruk. Parkering finns både i föreningens garage samt ute på gården och hyrs separat. Mer information finner du på https://www.kvarteretskogsbacken.se/

Efter 50 år i branschen har vi på Hökerum bygg lärt oss mycket om att bygga bostäder. Hökerum planerar, driver och bygger projekten själva, vilket gör att de kan bygga moderna bostäder mer kostnadseffektivt, utan att göra avkall på det som är viktigt; hållbarhet och kvalité. Allt som du behöver för att du ska kunna skapa ett hem du trivs i, men till ett avsevärt lägre kvadratmeterpris jämfört med nyproducerade lägenheter i samma område. Och med pengarna du inte lägger på kvadratmeter, kan du till exempel köpa ett torp i Töreboda, eller något annat du gärna skulle vilja ha.

Lägenheterna säljs på ritning till fast pris. Inflyttning preliminärt april 2020.

Har du några frågor om projektet maila eller ring direkt till ansvarig mäklare:

Maria Jansson på Svensk Nyproduktion, tel 072-157 05 28 eller mail [email protected]

Läs mer om projektet på: http://www.kvarteretskogsbacken.se

Läs mer om bostaden
Svensk Nyproduktion Stockholm