Myggdalsvägen 92

Tyresö, Tyresö kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Ja
Byggår
1966
Förening
HSB BRF Sjötungan i Tyresö
Om föreningen
Avgift
5 713 kr/mån
Pris/m²
29 444 kr/m²

Renoverad fyra i centrala Tyresö. Optimalt planerad lägenhet om fyra rum och kök med generösa ytor och genomgående ljusa och trevliga ytskikt. Snyggt utfört i modern stil med gott om arbetsytor vilket ger köket en öppen och rymlig känsla. Lägenhetens vardagsrum är luftigt och har utgång till balkong där du kan njuta av trevliga middagar. Generösa, ljusa och insynskyddade sovrum med fina ytsikt.

En lägenhet i toppskick och med ett fantastiskt läge i kommunen. Här bor man med direkt närhet till Tyresö Centrum och dess bekvämligheter såsom livsmedelsbutiker, restauranger, apotek, vårdcentral, systembolag mm. En kort promenad bort finns stora naturområden, sjöar med badplatser, Alby friluftsområde samt Tyresö Golfbana med en 18 hålsbana. Här finns också Tyresös nya simhall, ishall och fotbollsplaner på bekvämt promenadavstånd. I den omedelbara närheten finns busshållplatser med bussar som tar dig in till Gullmarsplan och Stockholm City på 20 min.

Bostadsrättsföreningen Sjötungan är en mycket populär förening med god ekonomi och har löpande underhåll på sina fastigheter. I närområdet finns tillgång till de flesta fritidsaktiviteter. Det finns även skolor och förskolor på promenadavstånd.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Kontakta mäklaren

Jesper Danielsson

Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Mäklare Jesper Danielsson, Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
+46728589192

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.