Ullebergsvägen 14B

Ulleberg, Karlstad Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
140 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1919
Förening
BRF Ullebergsvägen
Om föreningen
Avgift
7 546 kr/mån
Driftkostnad
8 364 kr/år
Pris/m²
22 500 kr/m²

Välkomna till denna fantastiskt fina och unika lägenhet om hela 140 kvadratmeter högst upp i huset, med strålande utsikt över natur och öppna landskap. Här bor ni i vacker, kulturhistorisk byggnad anno 1920 som totalrenoverades 2009-2011 med högklassiga materialval som syns såväl interiört som exteriört. Fastigheten har mycket historia och gedigna detaljer från svunna tider med den tidstypiska stilen Swedish Grace i kombination med modern och funktionell design.

Denna lägenhet som fördelar sig på 4 rok och är unik med sin generösa takhöjd och flera häftiga attribut. Genomgående fina ytsikt med ljusa väggar och ekparkettgolv i samtliga rum. Smakfullt kök med goda förvaringsmöjligheter. Matrum i anslutning till köket som tidigare varit sovrum och om behov finns kan man återställa det. Balkong med dubbeldörrar belägen vid matplatsen. Härifrån ges en strålande utsikt över skog och öppna landskap. Stort plus för både gäst-wc och ett generöst badrum med både bubbelbad, dusch och all bekvämlighet som kan tänkas behövas. Hiss från markplan! En faktor värd att notera är att i månadsavgiften ingår både vatten, värme, tv och egen parkeringsplats med motorvärmare. Tack vare föreningens goda ekonomi beslutade de att sänka avgifterna fr.o.m. 2020-07-01.

Bostadsrättsföreningen erbjuder sina medlemmar bland annat en 350 kvm stor relaxavdelning med både pool, gym, bastu, pingis- och biljardrum. Det finns även en övernattningslägenhet, odlingslotter, föreningslokal, en fräsch tvättstuga samt möjligheter till elbilsladdning. Här bor ni i en lugn och lantlig miljö men ändå med närhet till centrum, Bergviks köpcentrum, skola, förskola samt badmöjligheter i Vänern.

En unik bostad som måste upplevas på plats, välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad