Ringvältvägen 68F

Ullstorp, Kungälvs kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2009
Förening
BRF BoKlok Uppegård
Om föreningen
Avgift
5 110 kr/mån
Pris/m²
35 185 kr/m²

Välkomna till en riktigt fin och fräsch fyra på Ringvältvägen! En bostad med välplanerade rum, en härligt öppen och modern planlösning. Alla ytskikt är enhetliga och stilrena vilket ger en skön känsla i bostadens samtliga rum. Lägenheten erbjuder en utsökt bra utsikt. Läget är absolut ett utav de bästa i föreningen med en fri och öppen placering mot grönskande natur och berg.

Här njuter ni utav bekvämligheten med att äga en bostadsrätt i en trygg och säker bostadsrättsförening med fördelaktigt mycket inkluderat i avgiften: värme, vatten, kabel-tv och parkering.

I omtyckta Ullstorp bor ni familjärt med närhet till Kungälv centrum, gång och cykelbanor finns hela vägen in. Bra pendlingsläge med flera bussalternativ i nära anslutning. För er som pendlar med bil har ni endast några minuter ner till motorvägspåfarten. Området erbjuder både härliga promenadslingor och lekplatser för barnfamiljen, här finns också en mycket populär förskola, närhet till åk 1-9 och på kort gångavstånd finns mindre kiosk med nödvändigheter.

Välkomna att höra av er för möjlig förhandsvisning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Tove Pernhult

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Tove Pernhult, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0763-183800

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.