Stenrösvägen 79

Uppsala, Uppsala Se på karta

1 795 000 kr

1 895 000 kr -5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93,5 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2
Förening
BRF Stenröset i Uppsala
Om föreningen
Avgift
6 822 kr/mån
Driftkostnad
8 796 kr/år
Pris/m²
19 198 kr/m²

I ett trivsamt och barnvänligt läge finner ni denna välplanerade och helrenoverade fyra med uteplats i härligt solläge. Uteplatsen blir som ett extra rum vår och sommartid. En fantastisk plats att grilla och umgås på och samtidigt ha barnen lekandes på den gröna intilliggande gräsmattan och gatan, som är bilfri och anpassad enbart för gående och cyklister. För den odlingsintresserade finns gott om plats i pallkragar och rabatter. Altanen är byggd 2018 och gräsmattan nylagd innan sommaren.

Välkomnande entré med plats för förvaring i intilliggande stor klädkammare och inbyggd skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Snyggt renoverat kök med moderna vitvaror och trivsamma ytor för bra matlagning. Köket ligger dessutom i halvöppen planlösning mot vardagsrummet, vilket ger en social planlösning. Ljust vardagsrum med generöst ljusinsläpp och därifrån nås även uteplatsen. Tre lättmöblerade sovrum varav mittersta har inbyggda skjurdörrsgarderober. Två renoverade helkaklade badrum, varav det ena med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till bostaden hör dessutom ett större förråd.

Omtyckt bostadsrättsförening med flera gemensamhetsutrymmen såsom övernattningsrum, samlingslokal, flera tvättstugor mm. I månadsavgiften ingår dessutom bra bredband!

Här har du även direkt närhet till ett stort handelsområde där du finner all typ av service du kan tänka dig som t.ex. Ica Maxi, Willys, restauranger, bensinstation, Systembolag etc. Handelsområdet är även växande med fler aktörer och inrättningar ständigt kommande. Ett riktigt stadsdelscentrum i väst! Vidare finns flertalet förskolor, skolor och natur också i din direkta närhet. Här finner du dessutom aktivitetsfält, flera fotbollsplaner, curlinghall, gym med generösa öppettider och ett rikt idrottsliv. Området har även närhet till Hågadalen-Nåsten naturreservat, västra Uppsalas gröna lunga med chans till löparspår, strövsträckor och friluftsliv. Endast ett stenkast bort finns hållplats flr buss nr 5 som har frekventa bussturer större delen av dygnet.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 25
    okt
    Sön 25 okt kl. 15:00–15:30
    Anmälan krävs - Välkommen på visning
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.