Forskargränd 5, högst upp (vån 6 av 6)

Ursvik, Sundbyberg Se på karta

5 350 000 kr

4 995 000 kr +7%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF De Fem Elementen
Om föreningen
Avgift
5 303 kr/mån
Pris/m²
50 000 kr/m²
Nyproduktion 

Fast pris - Ring/mejla för visning! Är detta områdets häftigaste 4:a? Välkommen att uppleva lägenheten på plats, du lär inte bli besviken! Helt insynsskyddad högst upp i det nybyggda huset, med en makalös utsikt över omgivningarna, ligger denna optimalt planerade och spektakulära gavellägenhet. Från den enorma takterrassen i bästa sydvästläge, idealisk både för soldyrkare och för härliga sammankomster, erbjuds en svårslagen frihetskänsla under dygnets alla timmar. För vardagens bekvämlighet finns även en garageplats tillgänglig direkt från inflyttning.

Högt belägen, med härlig vy åt tre väderstreck, är allt ljus det första som utmärker lägenheten. En underbar och rymlig social yta om totalt ca 40 kvadratmeter utgör lägenhetens hjärta. Här samsas det toppmoderna köket och det rymliga vardagsrummet i öppen planlösning med utgång till den härliga takterrassen. Utöver de sociala ytorna har lägenheten tre rymliga sovrum varav två med egna klädkammare och det tredje med en bred inbyggd garderob. Två kompletta badrum där det större erbjuder badkar och tvättmaskin samt torktumlare och det mindre praktisk dusch. Även ett separat förråd i källaren tillhör lägenheten. För de boende i Brf De Fem Elementen ingår dessutom tillträde till föreningens helt unika relaxavdelning på hela 125 kvadratmeter. Här kan föreningens medlemmar nyttja bastu, gym, träna yoga eller bara koppla av.

Fastigheten är perfekt belägen i ett lugnt och trivsamt område med skola, förskola och naturreservat Igelbäcken endast minuter bort. Det finns även en aktivitetspark i området samt naturlekplats strax norr om området. För den idrottsintresserade är Ursvik idealiskt. Vid Ursviks Motionsgård finns utegym, omklädningsrum och bastu. Här finns ett antal olika längder på löpspår och vintertid är spåren en utmärkt möjlighet till längdskidåkning.

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Solna