Nyproduktion

Golfvägen 6D

Valåsen, Karlskoga Se på karta

2 220 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
79 m²
Avgift
3 854 kr/mån
Driftkostnad
7 104 kr/år
Pris/m²
28 101 kr/m²
Nyproduktion

Nu finns en helt unik möjlighet att förvärva sig ett exklusivt och attraktivt boende - Brf Järnklubban, är precis som namnet antyder en bostadsrättsförening i direkt anslutning till Karlskoga golfbana.

Här kommer 15 stycken bostadsrätter att uppföras, varav 11 st i två plan om fem rum och kök, samt fyra i ett plan på tre till fyra rum. Till samtliga bostäder följer även carport med elstolpe samt förråd. För besökande och golfentusiaster kommer föreningen att tillhandahålla en gästlägenhet vilken även kommer att bidra positivt till föreningens ekonomi.

Varje bostadsrättsinnehavare kommer ha stor möjlighet att påverka sin egen driftskostnad då varje lägenhet självt bekostar sin egen drift. Detta i kombination med föreningens låga lånekostnader ger således ett långsiktigt och bekvämt boende.

De tre huskropparna kommer samtliga vara belägna med utsikt mot sjön och kvällssolen kommer att kunna avnjutas från altanen. Ett stenkast från lägenheterna finns allmän badplats i sjön Möckeln.

Ett par minuter bort finns busshållplats och E18 ligger inom behändigt avstånd för god kommunikation till Karlskoga och Örebro stadskärna. Karlskoga har med dess geografiska placering en central position där städer som Stockholm, Göteborg och Oslo är belägna inom ca 30 mils radie samt ca 10 minuter med bil från Degerfors tågstation med snabbtåg till Stockholm.

I samband med ert tecknade av bokningsavtal kommer 25.000 kr att erläggas i bokningsavgift. Planerad byggstart beräknas ske under 2020.

Ta gärna en förhandstitt på filmen i filmvisnings-fliken på vår hemsida.

För mer information vänligen kontakta Magnus Skagerstam 070-720 47 88.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga