Västeränggatan 9 A

Vålberg, Karlstads kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
83 m²
Våning
1 av 2
Förening
HSB BRF Solbacken i Vålberg
Om föreningen
Avgift
5 398 kr/mån
Driftkostnad
9 816 kr/år

Välkomna till denna välplanerade och ljusa bostadsrätt om 4 rum och kök. Bostaden är helrenoverad. Här finner man tre sovrum, goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum samt en härlig inglasad balkong. Alla dörrar i bostaden är nya inklusive säkerhetsdörren in till lägenheten. Samtliga rum i bostaden är ommålade 2021.

Trevlig gemensam innergård med grönytor. Här bor man i ett trivsamt område med promenadavstånd till förskola och skola. I närområdet finner man mataffär och vårdcentral på tre minuters promenad här finns också lekplats, apotek samt fina grönområden och promenadstråk. Skolan ligger precis bredvid och förskola finns i närheten. Busshållsplats i området med goda kommunikationer. På 20 minuters bilfärd nås tågstationen i Karlstad centrum och Ikea ligger en kvart från bostaden. Möbler ingår i köpet.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

Emilia Karlstam

Hemverket AB
Mäklare Emilia Karlstam, Hemverket AB
077-081 00 38

Visningstider

  • 27
    dec
    Mån 27 dec kl. 12:00–18:00
    Hej vi kommer ha visning privat och en åt gången är det så ni vill ha bilder skickade innan visning är det helt ok och har ni några frågor ring eller smsa. Det finns möjligheter att komma på vissning privat På grund av COVID 19 hör bara av er alla är v
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.