Nickelgränd 18 (Vån 1)

Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
1998
Förening
HSB BRF Kanngjutaren i Stockholm
Om föreningen
Avgift
6 738 kr/mån
Pris/m²
32 732 kr/m²

Äntligen ett attraktivt alternativ för er som söker ett centralt och trevligt boende i rymlig gavellägenhet med balkong i soligt sydöstläge. Optimal planlösning där det fria gavelläget med fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. Här bor ni i ett oslagbart läge med närhet till kommunikationer, affärer, promenadstråk och grönskande parker.

Bostaden karaktäriseras av en smart planlösning där du möts av en rymlig hall med gott om plats för avhängning. Fint och ljust kök med generös matplats intill stora fönster. Ett luftigt och öppet vardagsrum med stora fönsterpartier. Härifrån är det utgång till den härliga balkongen i fint läge, där soltimmarna blir många samt med utsikt mot grönska. Lägenheten har vidare tre väl tilltagna sovrum med gott om plats för såväl sovrumsmöblering som förvaring. Ett generöst badrum med badkar samt separat WC.

Populär förening med god ekonomi. Föreningen har mycket bland annat stora tvättstugor, grönytor, lekplats, barnvagnsrum, cykelförråd, soprum med källsortering, boendeparkering och gästparkering.

Råcksta är ett trivsamt och attraktivt område med behagligt avstånd till Vällingby centrum med all tänkbar service bl.a. restauranger, biograf och tunnelbana. Kort gångavstånd till närmaste tunnelbanestation (Råcksta) och mataffär (Hemköp). För den aktive finns närhet till motionsslingor, utomhusbad samt ett utegym. Även Grimsta Naturreservat finns på kort gångavstånd, där det bl.a. erbjuds motionsspår och bad vid Mälaren.

Ett hem att trivas och umgås i som bör upplevas direkt på plats. Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

Kontakta mäklaren

Josef Gubrail

Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
Mäklare Josef Gubrail, Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga
070-144 00 09