Korsebergsvägen

Vänersborg Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Avgift
4 459 kr/mån
Pris/m²
29 353 kr/m²
Nyproduktion 

Ta dig en titt på planlösningen så förstår du direkt. Denna gavellägenhet på 85 m2 har det lilla extra och passar familjen eller er som bara vill ha den där extra ytan när barnbarnen kommer på besök.

Här finns det tre sovrum, varav ett större (ett så kallat "master bedroom" på utpräglad mäklarsvenska). I varje sovrum finns det garderober, och lägenheten har dessutom en klädkammare.

Vi tycker att det ska kännas mer lockande att laga egen mat än att beställa take away. Därför har köket såklart planerats på ett bra sätt. Här finns inredning från Marbodal. Vitvarorna är från Cylinda och består av infälld induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kyl och frys. Lägenheten har genomgående 3-stavsparkett av mattlackerad ek, vitmålade väggar och fina fönsterbänkar i natursten.

Lägenhetens badrum med grått klinkergolv med komfortvärme som håller fötterna varma, samt helkaklade vita väggar. Badrumsinredning från Svedbergs såsom spegel med belysning, tvättställ med kommod, handdukstork och hörndusch. Det finns även en tvättmaskin samt torktumlare från Cylinda.

Nämnde vi den inglasade balkongen i nordöstläge, förresten? På dryga 21 m2 (ja, du läste rätt, 21 kvadratmeter) kan du nästan ha en extern inneboende.

Parkering och förråd
Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en garageplats eftersom vi kommer bygga ett antal garageplatser till lägenheterna. Även om det är först till kvarn på garageplatserna, så är du garanterad en parkeringsruta utomhus om du hellre vill ha det. Till alla bostäder i Tegelbruket finns en separat förrådsbyggnad där du kan ställa skidorna på sommaren och solstolen på vintern.

Inredningsval
När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy inredningen i just din lägenhet.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad