Nyproduktion

Erik Dahlbergsgatan 20B - Penthouse

Vasastaden, Göteborg Se på karta

15 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
205 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 5, hiss finns
Byggår
1888
Förening
BRF Palazzo di Dahlberg
Om föreningen
Avgift
7 953 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
75 610 kr/m²
Antal besök
5 751
Dagar på Hemnet
12
Nyproduktion

Mitt i hjärtat av Vasastan kan vi nu erbjuda denna nyproducerade och unika penthousevåning om 205 kvm med en stor takterrass om 25 kvm. Här erbjuds ett lyxigt och sobert boende där välbevarade originaldetaljer såsom framtagna takbjälkar och välvda, djupa fönsternischer samsas med moderna inslag med bl a vitvaror från Gaggenau. Italienskt designkök med detaljer i rökfärgat glas och köksö inspirerar till kulinariska äventyr samtidigt som den sociala kontakten med gästerna bibehålls. Generösa sällskapsytor med stort vardagsrum som fortsätter ut via stora skjutglaspartier på den härliga takterrassen bjuder in till gemenskap med familj och vänner såväl i vardagen som till fest. Genomgående dimbar belysning och inbyggda högtalare bidrar med rätt ton och atmosfär oavsett tillfälle. Stort master bedroom med hög mysfaktor som kompletteras av ytterligare två sovrum i bra storlek varav ett i direkt anslutning till en egen entré - perfekt för tonåringen eller den egne företagaren. Två stilrena och sobert inredda badrum med fint kalkstenskakel som förstärker den vardagslyxiga spakänslan.

Här är det bara att flytta in i ett helt nyproducerat boende mitt i hjärtat av centrala Göteborg. Direkt utanför porten upplever du storstadspulsen med omedelbar närhet till prisbelönta restauranger, caféer och shopping. På bekvämt promenadavstånd finns flera daghem, skolor och gymnasier samt goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig runt i staden. För den som önskar avkopplande grönska finns både Bältespännarparken, Vasaparken och Slottsskogen endast ett par minuter bort.

Varmt välkommen att höra av dig för mer information och möjligheten att boka visning!

__

Välkommen in!

Direkt innanför dörren sig vindsvåningens karaktär påmind med synliga, välbevarade takbjälkar i mörkt trä i kontrast mot de målade väggarna i sober ljusgrå ton. De vackra takbjälkarna och sobra väggarna kompletteras av en vacker enstavsparkett på golvet. Stora skjutglaspartier mot takterrassen bidrar med extra ljusinsläpp samtidigt som det blir den perfekta platsen för välkomstmingel med gästerna.

Ett par steg från entrén finner vi det generösa sällskapsutrymmet där både kök och vardagsrum samsas i öppen, social symbios. De karaktäristiska takbjälkarna får här sällskap av fyra stycken stora takfönster och välvda fönsternischer som bidrar med ytterligare charm. De sobra färgvalen på väggarna ger tillsammans med de behagliga enstavsparketten på golvet ett ombonat och familjärt intryck. Gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel för de riktigt stora sällskapen bjuder in till gemenskap med familj och vänner. Dimbara spotlights i taket och inbyggda högtalare hjälper till att sätta ton och atmosfär såväl i vardagen som till fest. Under årets varma månader förlängs de sociala ytorna ut via ett generöst skjutglasparti ut på den trevliga takterrassen.

Vardagsrumsdelen övergår sömlöst i en välutrustad köksdel där det italienska designköket i mörkt trä och rökfärgat glas smälter in och påminner mer om en genomtänkt inredningsdetalj. En generös köksö med induktionshäll och praktisk bänkfläkt inspirerar till kulinariska äventyr medan den sociala kontakten med gästerna bibehålls. Här erbjuds riklig förvaring samt väl tilltagna arbets- och avställningsytor i gedigen sten som tillsammans med stänkskyddet i samma material med gråmålade väggar bakom förstärker det sobra intrycket. Den påkostade maskinparken från Gaggenau består utöver induktionshäll och bänkfläkt även av integrerad kyl/frys och diskmaskin samt varmluftsugn.

I det väl tilltagna och rofyllda master bedroom erbjuds du en lugn och skön oas med hög mysfaktor. De välbevarade takbjälkarna bidrar här med charm och skapar samtidigt kontrast mot de sobra, ljusa ytskikten. Här finns gott om plats för både dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, mysig läshörna, skrivbord samt rejäl förvaringsmöbel om så önskas. Dimbar belysning och infällda högtalare bidrar till en rogivande och harmonisk atmosfär.

Läs mer om bostaden
NYKV Fastighetsförmedling AB