Platensgatan 23 A

Vasastaden, Linköping Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
1927
Avgift
3 000 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
48 000 kr/m²
Antal besök
8 689
Dagar på Hemnet
25

Med förstklassigt läge i ett vackert hus från tidigt 1900-tal ligger denna oslipade diamant. Tack vare den generösa takhöjden och de stora fönstren kommer ni få en otroligt fin lägenhet.

Detta är en helt unik bostad i Linköping, ett blivande drömprojekt! Vinden ligger i en underbar klassisk fastighet i en av Linköpings finaste stadsdelar. Nuvarande ägare har färdigställt konstruktionsarbetet och alla utvändiga moment med fönsterkupor, takfönster, takterrass och tätt tak. Uppskattad boarea ca 100 kvm och uppskattad avgift ca 3000 kr/månad.

Huset har nyligen totalrenoverat källaren och här finner ni bl.a nybyggda förråd till alla lägenheter inklusive till den blivande vindslägenheten. Här finns också en stor tvättstuga, relax-avdelning, hobbyrum, övernattningsrum för gäster samt ett cykelrum. På innergården finns tillgång till ett antal parkeringsplatser med och utan tak.

Huset har haft ett gott underhåll genom åren, och har en god ekonomi. Avgifterna är låga.

Här bor Ni med ett perfekt läge i Vasastaden med närhet till både resecentrum och city med allt dess utbud samt även med cykelavstånd till Universitetet.

För mer information läs bifogade dokument. Här finner ni bl.a förslag på planlösningar.

- En blivande pärla, välkomna att höra av er vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping