Nyproduktion

Hagaesplanaden 78, vån 3

Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

7 900 000 kr

8 495 000 kr -7 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
83,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Haga Boulevard
Om föreningen
Avgift
4 752 kr/mån
Driftkostnad
1 098 kr/år
Pris/m²
94 611 kr/m²
Nyproduktion

Räntegaranti - Balkong i sydväst - Exklusivt kök från Marbodal - 2 badrum varav 1 en suite badrum & walk in closet - Socialt vardagsrum/kök - Garage med direkt access från hissen -

* RÄNTEGARANTI *

Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad.

För denna bostad om 83,5 kvadrat blir den nya månadsavgiften utan räntegarantin 5 609 kronor, där föreningens lån har en kalkylränta på 4 procent. Med Nordrs räntegaranti blir månadsavgiften under denna period istället 4 752 kronor. Nordr står därmed för mellanskillnaden på 857 kronor.

I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent.

Nordr kommer att säkerställa att kompensationen kommer samtliga föreningsmedlemmar till del i form av begränsade avgiftshöjningar kopplade till räntehöjningar.

Haga Boulevards fyrarummare är härliga familjelägenheter med allt du kan önska dig i form av bekvämligheter. Den öppna planlösningen ger möjlighet för stor soffgrupp samt att duka långbord för middag eller fest. Familjen slipper trängas med morgonbestyren då det både finns ett härligt en suite badrum samt en separat wc/dusch.

När du kliver över tröskeln till ditt egna hem i stan kommer de rejält tilltagna fönstren i kombination med den generösa takhöjden göra att lägenheten direkt känns inbjudande, ljus och luftig. Fastän du är mitt i stan känns bruset avlägset. Allt är bekvämt och genomtänkt i minsta detalj, som gjort för att trivas i. Själv, med familjen eller tillsammans med vännerna.

Livet i Haga Boulevard lovar något alldeles extra. I din nya stadslägenhet är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt. Förutom funktion och kvalitet får du generös balkong mot innergård i sydväst läge och genomgående planlösning. Stadslivet runt Haga Boulevard växer fram för varje månad. Norra Stationsgatan förvandlas sakta men säkert till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. På andra sidan gatan väntar Vasastans utbud av kultur och nöjen.

Garaget finns under husen med hiss direkt upp till bostäderna - enkelt och smidigt. Kvarteret Haga Boulevard består av två hus, ett gemensamt garage och en gemensam innergård.

Självklart har du ett eget källarförråd för förvaring av dina saker. I anslutning till de stora, luftiga entréerna finns olika förråd för cykel och barnvagn. Behöver du fixa med cykeln eller pumpa däcken på vagnen kan du göra det i mekarstationen i garaget. Garaget finns under husen med hiss direkt upp till bostäderna - enkelt och smidigt.

Kvarteret Haga Boulevard består av två hus, ett gemensamt garage och en gemensam innergård.

Mer info om projektet finner ni här:
https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/haga-boulevard/till-salu

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan

Kontakt

Joseph Rashid

Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
Mäklare Joseph Rashid, Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
0700919816