Ninni Kronbergs Gata 16, 5tr

Vasastan - Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

8 495 000 kr

9 495 000 kr -11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 7, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Arkitraven
Om föreningen
Avgift
4 911 kr/mån
Pris/m²
93 867 kr/m²

- Möjligt tillträde från slutet av augusti 2022
- Accepterat pris
- Visningen sker på vårt kontor på Norra Stationsgatan 78

Tidlös design och estetiskt tilltalande boende med hantverksmässigt in i minsta detalj.

Bo i en härlig fyra med öppen planlösning, balkong, fina materialval och hög komfort i Hagastaden, mellan Odenplan och Hagaparken.

Luftig genomgående 4:a med öppen planlösning, balkong, fransk balkong och dubbla badrum. Bostaden har tre väl tilltagna sovrum samt gott om förvaringsutrymmen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ett stort utrymme för sociala tillställningar. Här erbjuds ett boende med hög grundstandard i form av Marbodalkök med luckor i ekfanér, kompositstenbänk och rostfria maskiner. Vitbetsad enstavsparkett i ask och snickeridetaljer i ekfanér.

Badrummen är kaklat i vitt i kombination med en elegant beige klinker. Övrig badrumsutrustning utgörs av en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, wc, dusch, tvättställskommod samt infälld belysning.

Bostaden har genomgående golvvärme vilket förutom komfort ger möjlighet till lättmöblerade ytor. Juridisk person kan godkännas! Föreningen kommer tillhandahålla en magisk gemensamma takterrass för föreningens medlemmar där du kommer kunna äta och umgås. Vidare kommer föreningen även erbjuda en verkstad, ett stort cykelrum, cykelställ på gården, lån av en gemensam el-lådcykeln samt elbilspool. Till alla bostäder hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan

Kontakta mäklaren

Andreas Ångström

Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
Mäklare Andreas Ångström, Fastighetsbyrån Stockholm - Vasastan
070-219 00 24