Sonja Kovalevskys Gata 4, vån 4

Vasastan/Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

9 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Hagaterrassen 1
Om föreningen
Avgift
4 605 kr/mån
Pris/m²
99 451 kr/m²
Antal besök
4 234
Dagar på Hemnet
10

Optimalt planerad 4: a med tre tysta sovrum – Högt upp – Stor balkong, gott om garderober och förvaring. Stor hiss. Föreningen med god ekonomi, och nyligen avgiftssänkning.

Denna bostad är otroligt ljus, öppen, kvadratsmart och med genomgående ljusa ytskikt samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har öppna härliga sociala sällskapsytor, perfekt för sammankomster med familj och vänner. Material och utrustning är av högsta kvalitet i och med att byggnaden är uppförd år 2019. Köket är stilrent och med all maskinell utrustning integrerat och inbyggt bakom ljusa luckor. Ovan arbetsbänk sitter spotlights. Vardagsrummets intilliggande placering skapar en optimal plats för matplats, soffa och TV-bänk. Access till bostadens balkong sker via vardagsrummet. Här finns plats för inredning av möbler och växter för en avkopplande miljö att bruka under årets varmare månader. Föreningen har väldigt god ekonomi, en avgiftssänkning om 10 % har skett under sommaren. Till lägenheten hör det också ett förråd. Denna härliga lägenhet måste verkligen upplevas på plats.

I föreningen finns en stor festlokal på taket med möjligheter att sitta både inne och ute med grillplats. Perfekt för tex barnkalas eller 50 års festen.
Sonja Kovalevskys Gata välkomnar dig till den attraktiva stadsdelen Hagastaden, där stadspulsen möter grönskande natur. Lägenhetens läge ger dig bekväm närhet till det mesta och runt husknuten (ca 1 minut) hittar du diverse matbutiker, barer, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Till välkända Hagaparken med dess vackra natur och promenadstråk är det gångavstånd. Vasaparken och Odenplan når du också till fots på ca 10 minuter. Närmaste Tunnelbana är, St Eriksplan, dit du kan gå på 7–8 minuters eller annars välja att ta den lokala bussen som går 200 meter från fastigheten, på detta avstånd har du även buss till Arlanda! En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2025, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden.
Stadsdelen Hagastaden fortsätter växa där det kommer att bli ett grönt och öppet stråk med parker och grönskande natur. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Ronni Mleczkovicz

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Ronni  Mleczkovicz, Unik Fastighetsförmedling AB
0767231002

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.