Tulegatan 46, 1tr

Vasastan, Stockholm Se på karta

9 000 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
1973
Förening
BRF Vanadislunden
Om föreningen
Avgift
4 994 kr/mån
Pris/m²
72 000 kr/m²
Antal besök
7 005
Dagar på Hemnet
13

**Fin 4:a** **Möjlig 5:a** **Balkong** **Garage i huset**

Välkommen till en suveränt planerad 4:a i lugnet mitt i stan, med balkong i kvällssol samt drömläge invid Vanadislunden och all tänkbar service. Förening med god ekonomi.

Rymliga 125 kvm med massor av potential finns nu tillgänglig längst in på Tulegatans vändplan, med fönster mot Vanadislunden och närhet till service, krogar och kommunikationer. Bostadens yta är mycket väl utnyttjad utan "döda vinklar", och omfattar tre sovrum i rad, där två rum samsas innanför en egen hall medan det tredje sovrummet ligger i anslutning till entréhall och kök.

Vardagsrummet öppnar mot en balkong, i västerläge med sol eftermiddag och kväll, för härligt uteliv på sommaren. Ytan ger gott om plats för både bord och sköna stolar. Det finns bygglov för balkong även mot gården, som har morgonsol (för mer info vänligen kontakta ansvarig mäklare). Ljusinsläppet är frikostigt från båda håll, i vardagsrummet löper fönster längs hela sidan och släpper in kvällssolen.

Då vardagsrummet är väldigt stort går det med fördel att dela av om man vill skapa ett fjärde sovrum. En annan alternativ planlösning är att göra om bostaden till en 5:a med 4 sovrum, genom att göra om köket till sovrum och bygga kök i vardagsrummet i öppen planlösning med en köksö (se alternativa planskisser).

Lägenheten är i praktiken två våningar upp på entrésidan mot Tulegatan och på en höjd som motsvarar våning 4 mot baksidan. Grannhuset ligger en bra bit ifrån, vilket gör läget ostört och fritt.

Fastigheten är i sin helhet väl underhållen och nyligen stambytt (2019), vilket betyder att badrummet och wc är helt nyrenoverade med hög standard. Badrummet har även golvvärme. Golven i övriga rum är parkett i vardagsrum, två sovrum samt inre hall, plast/korkmatta i köket och entrédelen i hallen samt heltäckningsmatta i sovrummet närmast köket.

Bostaden har renoveringsbehov vad gäller ytskikt och kök, och har stor potential att moderniseras helt enligt egna önskemål. Badrum och wc är i nyskick sedan stambytet genomfördes 2019.

Till lägenheten hör ett stort, fräscht källarförråd med rejäl takhöjd. Föreningen har en
nyrenoverad tvättstuga och det finns parkeringsgarage i huset med intern kö.

Trots att bostaden ligger innanför tullarna är läget fantastiskt tyst, vid Tulegatans vändplan och alldeles vid Vanadislunden, med tillgång till både parkytorna och badet. Samtidigt får du här bekväm närhet till allt från förskolor och skolor till mataffärer, restauranger, caféer och shopping.

Utöver Vanadislunden är det nära till Hagaparken och Brunnsviken, och inte minst till smidiga kommunikationer. På Odengatan går ett flertal bussar, bland andra stombussarna 2,4 och 6. Det är promenadavstånd till både Tekniska högskolan med röda linjen och Roslagsbanan, samt till Odenplan med gröna linjen och pendeltåg. Från Frejgatan ett par minuter bort går även buss 50 till Odenplan.

Välkommen till en stor 4:a, möjlig 5:a, redo att renoveras till en mycket fin familjebostad, i ypperligt läge nära grönska, skolor, service, restauranger och kommunikationer!

PLANLÖSNING:

HALLEN är ett långsträckt kapprum med gott om utrymme för klädavhängning och förvaring. En fin originaldetalj att vara rädd om är det coola glaspartiet med dörr in till vardagsrummet. Hallen har plastmatta och ljust tapetserade väggar.

KÖKET är praktiskt och lättmöblerat, med en arbetsdel som öppnar upp i en bra matplats vid fönstret. Inredningen är av äldre

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 26
    okt
    Idag kl. 15:30–16:00
    Välkommen på visning! Vänligen anmäl dig till visningen.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.