Åbyvägen 19

Västerhaninge, Haninge Se på karta

1 895 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
87 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Stigarna i Västerhaninge
Om föreningen
Avgift
5 617 kr/mån
Driftkostnad
1 500 kr/år
Pris/m²
21 782 kr/m²
Antal besök
1 408
Dagar på Hemnet
8

Välkommen till Åbyvägen 19 och denna unika 4:a med gavelläge. Lägenhetens ytskikt är genomgående renoverade med ljus kulörsättning på väggar och vacker 1-stavparkett. Tre stycken sovrum erbjuds, samtliga mycket rymliga och med bra förvaringsutrustning. Tack vare gavelläget finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum i vardagsrummet. Förutom det väl tilltagna vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från två väderstreck finns här ett praktiskt nyrenoverad kök med full maskinell utrustning. Bostaden präglas även av goda förvaringslösningar i praktisk klädkammare samt ett stambytt och renoverat badrum.

Brf Stigarna bildades 2008 och är en förening bestående av 381 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, flera tvättstugor samt härliga innergårdar med lekplatser, parkbänkar och grillmöjligheter.

Lägenheten är bekvämt belägen på en mycket populär adress med endast 3 minuters promenadavstånd till Västerhaninge Centrum som erbjuder närservice som bank, mataffär, flera restauranger, bibliotek och apotek. Strax utanför porten finns Åby centrum med bl.a. livsbutik, fotbolls och tennisplan. Det är mindre än 500 meter till flertal skolor och förskolor. Gott om natur och strövområden finns och flertal idrotts samt ridanläggningar står till ditt förfogande. Perfekta kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 30 min) och Nynäshamn.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Haninge