Ringvägen 59

Västerhaninge, Haninge Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Björnringen
Om föreningen
Avgift
4 948 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
20 824 kr/m²
Antal besök
725
Dagar på Hemnet
5

Varmt välkomna till denna välplanerade och stora 4:a på populära Ringvägen med kort gångavstånd till utmärkta kommunikationer, Västerhaninge C och med naturen runt hörnet.

Lägenheten har ett genomgående, generöst ljusinsläpp och fräscha ytskick. I vardagsrummet finns gott om plats för den stora familjen och hela lägenheten präglas av en genomtänkt planlösning och goda förvaringsmöjligheter. Här finns även balkong, tre sovrum som med enkla medel kan bli fyra och stambytt badrum samt en extra WC som idag nyttjas som klädkammare.

Bostaden är belägen på en populär adress i en välskött förening med låg avgift samt tvättstuga i samma port. Endast 5 minuters promenadavstånd till Västerhaninge Centrum som erbjuder närservice som bank, mataffär, flera restauranger, bibliotek och apotek. Västerhaninge kännetecknas av gott om natur och strövområden med flertal idrotts- och ridanläggningar, skolor, förskolor och goda kommunikationsmöjligheter. Bussar finns strax intill bostaden och pendeltågstrafiken tar dig till Stockholms Central på ca 30 minuter.

Här är en lägenhet du direkt kan flytta in, bo och trivas i!

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Haninge

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.