Knopgränd 10

Västra Hamnen, Malmö Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90,5 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2016-2018
Förening
Riksbyggen BRF Blinkfyren
Om föreningen
Avgift
5 309 kr/mån
Driftkostnad
7 800 kr/år
Pris/m²
41 989 kr/m²

Äntligen kan vi erbjuda en av brf Blinkfyrens terrasslägenheter! Från lugna Knopgränd är bostaden omgiven av häck, vacker tegelfasad och har egen ingång en halvtrappa upp som ger townhouse-känsla. In mot föreningens mysiga gård, med utgång från både vardagsrum och sovrum, har lägenheten en fantastisk terrass med trätrall över ca 24 kvadratmeter i härligt västerläge och häckplanteringar runt om. En underbar plats för familjen att umgås med vänner och en sällsynt egenskap i Västra Hamnen som säljarna uppskattat enormt under de nära tre åren man bott här sedan huset stod färdigbyggt.

Den genomgående planlösningen över 90,5 väldisponerade kvadratmeter erbjuder tre bra sovrum, gästbadrum och ett generöst badrum med badkar och separat tvättstuga som förstärker townhouse-känslan ytterligare. Det stilrena köket, med proper stenskiva i svart granit som arbetsbänk, har förvaring och arbetsytor på båda sidor och ligger i direkt anslutning till matplats för ca 6-8 personer. Vardagsrummet som ligger placerat som bostadens centrala mittpunkt ges rikligt med ljusinsläpp från stort fönsterparti och glasdörr till terrassen. Över hela bostaden syns släta vita väggar och mattlackerad ekparkett utan trösklar. Goda förvaringsmöjligheter i sovrummen och hall. Föreningen har parkeringsplatser i garaget där det för närvarande inte är någon kö till första platsen som blir ledig.

Det bekväma läget erbjuder goda pendlingsmöjligheter med centralstationen cirka tio minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen. I medlemsavgiften ingår gratis medlemskap i bilpoolen M. I Västra Hamnen bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, utförligt serviceutbud, saltstänkta badbryggor och en småbåtshamn. Bara minuten från ytterdörren ligger Ica Maxi, systembolaget, apotek, biblioteket, blomsteraffär, matställen och gym. Runt knuten finns även några av Malmös bästa restauranger- och solsäkra caféer hittar man längs fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Vill man uppleva ett ännu större cityutbud ligger Köpenhamn nära och för resor till kontinenten tar tågresan till Kastrups flygplats cirka 25 min.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malmö