Lilla Varvsgatan 25A

Västra Hamnen, Malmö Se på karta

3 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89 m²
Förening
BRF Grilla
Om föreningen
Avgift
5 072 kr/mån
Pris/m²
41 573 kr/m²
Nyproduktion 

Bostaden välkomnar med en rymlig hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och klädkammare.

I anslutning till hallen nås badrummet utrustat med tvättmaskin och torktumlare med ljus bänkskiva i laminat över. Väggarna får vitt kakel och golvet ljust grå klinkerplattor. Dusch med vikbara duschväggar i glas, tvättställ med vit kommod och spegel med belysning ovanför. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Bostaden har även en gäst-WC med toalett och handfat. Väggarna målas vita och golvet får samma klinker som badrummet.

Köket har vita kökssnickerier från IKEA med stora vita kakelplattor ovan laminatbänkskiva i ljust grå. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt och integrerad diskmaskin finns installerad. Induktionshäll i glas infälld i bänkskivan med varmluftsugn i rostfritt under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp.

Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och på över 30 kvadratmeter ryms såväl soffgrupp som matsalsmöblemang. Stora fönsterparti i två väderstreck bidrar till en ljus och luftig känsla. I anslutning till köket nås balkongen vänd mot den grönskande parken.

Bostadens tre sovrum är alla vända i österläge. Det större sovrummet är utrustat med väl tilltagen skjutdörrsgarderob med praktisk inredning. De två mindre sovrummen har plats för enkelsäng och skrivbord, eller ytterligare förvaring om så önskas.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Läs mer om bostaden
Ikano Bostadsutveckling AB