Brädgårdsgatan 3

Västra munktell, Eskilstuna kommun Se på karta

3 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Förstlingen
Om föreningen
Avgift
5 226 kr/mån
Driftkostnad
6 156 kr/år
Pris/m²
36 545 kr/m²

Centralt belägen etagelägenhet med radhuskänsla intill Eskilstunaån. Här bor du med hela tre uteplatser och fönster i två väderstreck vilket skänker ett flödande ljusinsläpp genom bostadens alla rum. Bostaden erbjuder ca 95 välplanerade kvadratmeter med kök och vardagsrum på entréplan och de tre sovrummen på övre plan. Takhöjd om 2.70 m och vattenburen golvvärme genomgående i bostaden. Modernt kök från Vedum med moderna vitvaror, rikligt med förvaringsutrymmen och praktisk arbetsbänk. I köket finns plats för matbord där hela familjen kan avnjuta frukosten intill ett stort fönsterparti som sträcker sig från golv till tak i ett perfekt syd-/ostligt läge. Vardagsrum med smakfull fondvägg i synlig betong och utgång till en trivsam balkong i nordväst. Samtliga sovrum av god storlek och med förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober. Bostaden erbjuder två helkaklade badrum i tidslösa färgsättningar varav ett per plan. Badrummet på entréplan är dessutom förberett för tvättmaskin. Närmare radhuskänsla i en lägenhet är svårt att uppnå. Lägenheten har smakfulla detaljer såsom trapp i massiv ek som dessutom får ett fint ljus under kvällen tack vare den integrerade belysningen mm.

Brf Förstlingen, ett projekt av RG Bostad, erbjöd under åren 2017-2019 35 st nyproducerade lägenheter om 2-4 rum och kök samt 1 lokal fördelat på två huskroppar. Utöver den traditionella lägenhetstypen i ett plan finns i detta projekt även flertalet etagebostäder med dubbla badrum och uteplatser respektive balkong i olika väderstreck. Samtliga bostäder har en tilltagen takhöjd, generösa fönsterpartier och vattenburen golvvärme i hela bostaden. Som boende har du tillgång till tvättstuga och cykelförråd samt ett privat förråd i källarplan. Det finns även möjlighet till garageplats på grannfastigheten. Föreningens hus är byggda med betongstomme vilket synliggörs i flertalet lägenheter, dessutom ger det bra isoleringsförmåga mellan bostäderna. Med betongen, förzinkade plåtdetaljer och den klassiska tegelstensfasaden går byggnaderna i ett med Munktellområdet och dess industrihistoria. Den oerhört välkomnande känslan som fasaden återspeglar resulterade i att projektet vann priset "Årets Fasad 2020" i kategorin nyproduktion.

Som boende i Västra Munktell har du närhet till det mesta. Förskola finns i området, dessutom ligger högstadieskolan Faktoriet en kort promenad bort. Eskilstunaån ligger precis runt husknuten och erbjuder ett trevligt promenadstråk ner till Eskilstuna centrum där du finner restauranger, shopping och andra nöjen. Du bor inom gångavstånd till matbutiker, apotek och vårdcentral likväl högskola och tågstation. För den aktiva människan erbjuder närområdet ett brett utbud av träningsanordningar och för familjen finns möjlighet till roliga helgaktiviteter med de små på äventyrsbad.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Filip Erlandsson

SkandiaMäklarna Eskilstuna
Mäklare Filip Erlandsson, SkandiaMäklarna Eskilstuna
0708525850