Utövägen 7

Västra Orminge, Nacka Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
93,5 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Orminge
Om föreningen
Avgift
5 865 kr/mån
Driftkostnad
2 880 kr/år
Pris/m²
26 684 kr/m²

Ett stenkast från underbar natur, närhet till utmärkta kommunikationer och köpcentrum finner man denna väldigt trevliga fyrarummare som idag nyttjas som en trea. Med enkla medel går det att göra om denna lägenhet till en fyra igen. Lägenheten är genomgående ljus och fräsch, vilket delvis beror på att den nyligen har renoverats men även mycket tack vare de många fönsterpartierna som genomsyrar lägenheten och skänker mycket ljus. Välplanerad lägenhet med stora ytor där köket har öppnats upp för att skapa en öppnare planlösning där kök och vardagsrum flyter ihop och bildar en trevlig social sällskapsyta. Den härliga balkongen i sydostläge ger sol större delen av dagen samt skapar utmärkta möjligheter att njuta av måltider dygnet runt, då den är inglasad.

Förvaring kan man aldrig ha för mycket av och denna lägenhet erbjuder optimala förvaringsmöjligheter. Du har dessutom gott om förvaring i lägenhetens tvättstuga lägg sedan till ett källarförråd som tillhör lägenheten och sedan har du dom utmärkta förvaringsmöjligheterna!

Förutom det härliga sydostläge som balkongen erbjuder ligger lägenheten och huset dessutom beläget på en höjd viket gör att placeringen ger dig noll insyn. Detta gör att man varken störs av trafik, förbipasserande eller särskilt många grannar.

Närområdet är väldigt trevligt med centralparken precis nedanför höjden som skapar perfekta möjligheter för pulkaåkning och annan lek.

Orminge är ett av Nackas populäraste områden vilket bland annat har att göra med den absoluta närheten till vacker natur i form utav skog och sjöar. Underbara Glasbrukssjön ligger väldigt nära och är en trevlig badplats. Samtidigt finner man Orminge centrum på gångavstånd samt utmärkta kommunikationer i form utav en jämn ström motorvägsbussar som tar dig till stan på 20 minuter. I Orminge Centrum finner man det mesta man behöver, bland annat Sveriges största Coop Extra-butik på 4500 kvm. Utöver detta finner man ett varierat utbud av kommersiell och offentlig service.

För er som önskar ytterligare shopping finns Nacka Forum på ca 10-minuters avstånd med bil. Närhet till fina strövområden, elljusspår och badsjöar såsom Glasbrukssjön, Myrsjön och Vittjärn tillhör områdets kvaliteter. Den populära Centralparken är en grönskande oas som är väldigt uppskattad med stora gräsytor och omtyckt lekpark. Inom gångavstånd finns flera skolor och förskolor.

På cykelavstånd finns Hasseluddens brygga som trafikeras av skärgårdsbåtarna, en av fördelarna med att bo i en skärgårdskommun!

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Visningstider

 • 5
  apr
  Sön 5 apr
  Anmäl er på vår hemsida och välj tidsperiod
 • 6
  apr
  Mån 6 apr
  Anmäl er på vår hemsida och välj tidsperiod
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.