Nyproduktion

Gaffelseglet Lgh 1801

Vega, Haninge Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Våning
8 av 8
Avgift
5 814 kr/mån
Pris/m²
39 109 kr/m²
Antal besök
570
Dagar på Hemnet
4
Nyproduktion

**Digital säljstart onsdag 23 september kl 19.00-21.00**

Välkommen till den digitala säljstarten för Brf Zenit!

Hemsida för Brf Zenit där du kan läsa hur den digitala säljstarten går till är: https://www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/zenit/

I den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad planerar vi bygga 41 smarta bostadsrättslägenheter i storlekar 33-101 kvm om 1 - 4 rum och kök. Alla lägenheter får stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och trevliga, stora balkonger, uteplatser, samt terrass med plats att umgås. Huset kommer ligga i den gröna parken som planeras uppföras.

Hemmen har öppna sociala ytor där det är trivsamt att umgås. Många lägenheter får en praktisk köksö att samla vännerna kring eller för barnen vid läxläsning när du lagar middagen. De större lägenheterna får både badrum och separat wc, vilket är praktiskt när du får gäster på besök. Alla hem får dessutom bra förvaringsmöjligheter, vissa klädkammare har fönster och är så stora att du kan använda det som ett extra sovrum, spelhörna eller walk-in-closet. Rum att möblera så att det passar dig.

Tillträde sommaren 2022!

Läs mer och klicka på nedan "Läs mer om projektet hos HusmanHagberg Haninge"

Hemsida för Brf Zenit: www.stenafastigheter.se/bostader/kopa-bostad/vega/zenit/

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Haninge