Kronometergränd 3

Vegastaden, Haninge kommun Se på karta

4 200 000 kr

3 995 000 kr +5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Tindra
Om föreningen
Avgift
4 893 kr/mån
Pris/m²
49 412 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, ring för visning!

Letar du efter en lägenhet i nyskick med centralt läge i Vega? Då har du hittat rätt! Här på Kronometer gränd 3 hittar du en välplanerad fyra - som ingen har bott i!

Lägenheten består av 3 bra sovrum som alla har förvaring och mycket härliga ljusinsläpp. Det stora, ljusa och praktiska köket som har all maskinell utrustning du behöver har öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar sociala ytor att umgås på. Vidare finns ett helkaklat och väl tilltaget badrum med tvättmöjligheter och dusch. Hallen är rymlig och har stora skjutdörrsgarderober för förvaring. Alla väggar är vitmålade och på golven ligger genomgående ekparkett. Via köket når du balkongen som har österläge.

Till lägenheten tillhör ett rymligt, externt förråd som du hittar i källaren i samma hus.

Föreningen har en privat innergård som delas med grannföreningen där det finns gott om plats för lek och möjlighet till härliga grillkvällar. Här finns även odlingslådor och cykelstation.

I detta nya bostadsområdes omnejd finns ett stort, växande utbud med bl.a. ICA Nära, bageri, restauranger. Även Hemköp samt ett nytt gym med padelbana på taket är på ingång i området. Den nya pendeltågsstationen ligger runt hörnet och tar dig in till Stockholm City på 25 minuter. Vill du bada, vandra, jogga, cykla mountainbike, fiska, åka skidor eller långfärdsskridskor? Från Vega är det aldrig långt till naturreservat, strövområden, skogar, vatten och ängar. Den nya stadsdelen ligger mitt mellan två sjöar: Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Port73 och Haninge Centrum med stort utbud av butiker ligger på bekvämt avstånd när man vill shoppa. I Vega har och planeras det att öppna mellan sex och åtta förskolor de närmsta åren, för att klara anstormningen av inflyttande barnfamiljer. Några av dessa har redan öppnat. Ett flertal skolor finns i Vega och i Haninge med omnejd finns gymnasium och folkhögskolor.

Kontakta ansvarig mäklare Elin Hultman, 076-0377625 för visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Haninge

Kontakta mäklaren

Nenad Markovic

SkandiaMäklarna Haninge
Mäklare Nenad Markovic, SkandiaMäklarna Haninge
0700420907