Nyproduktion

Norrevångsgatan

Vellinge kommun Se på karta

4 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
119 m²
Balkong
Nej
Våning
2, hiss finns ej
Förening
BRF Sundet i Vellinge
Om föreningen
Avgift
5 869 kr/mån
Driftkostnad
15 192 kr/år
Pris/m²
33 613 kr/m²
Nyproduktion

En promenad på ca 5 minuter förbi gästisparken och kärleksstigen tar er ner till centrum. Utanför byn uppenbarar sig den skånska slätten. Promenaden ut mot havet är något alldeles speciellt. Guldgula rapsfält som kantar vägen och ett djupblått hav i periferin, en lisa för själen. Nu när försommaren är här och fälten är alldeles guldgula av raps går promenaden ner mot ängarna med havet och Öresundsbron i blickfånget.
Här i Vellinge vill man bo och leva, här finns alla bekvämligheter på gångavstånd. Bra bussförbindelser in till Malmö och storstaden samt till Trelleborg men även ner till Höllviken och Sveriges vackraste stränder.
Brf Sundet kommer att uppföras i ett helt nytt bostadsområde i centrala Vellinge. Huskropparna kommer att bilda en L-form där innergården blir en naturlig mötesplats för boende i kvarteret. Den gemensamma trädgården kommer att bjuda på flera glädjeämnen. Husen är utformade med lägenheter från 2rok till 5 rok. Huskropparna är i 4 våningar och marklägenheterna kommer att ha uteplatser. Alla övriga lägenheter kommer att ha balkonger. Med kök från HTH och maskinpark i rostfritt från Siemens, helkaklade badrum och vackra ekparkettgolv kommer detta att uppfylla alla de förväntningar Ni har på ett modernt boende. Jag vågar sticka ut hakan och hävda att BRF Sundet kommer att bli det självklara valet för Er som ställer höga krav på Ert kommande hem! se mer information på följande länk. https://sundet.mjobacks.se/

Läs mer om bostaden
MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB

Kontakt

Caroline Malm

MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
Mäklare Caroline Malm, MALM PERSSON FASTIGHETSBYRÅ AB
0703-302836