Kommande

Rösgången 9

Vidablick, Norrköpings kommun Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
HSB BRF Vidablick i Norrköping
Om föreningen
Avgift
4 958 kr/mån
Driftkostnad
2 724 kr/år
Pris/m²
23 370 kr/m²
Kommande

Välkommen till en hemtrevlig och genomgående lägenhet i omtyckta HSB Brf Vidablick. Belägen högst upp i huset på våning tre med ett mycket bra läge i huset. Stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp och härlig utsikt mot Kolmården.

Boendet är välvårdat och har en äldre men funktionell standard. Här finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel och skapa sitt perfekta hem.

Välplanerad och rymlig planlösning. I dagsläget finns det två sovrum med möjlighet till ett tredje. Kök med plats för stort matbord. Gästtoalett. Duschrum. Ett stort vardagsrum med fransk balkong och med utrymme för en matplats. Härlig inglasad balkong i söderläge. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Lägenheten har två ingångar som ger möjlighet till egen ingång till sovrum och toalett för en ungdom som bor hemma. Lägenhetens alla fönster är försedda med persienner, men de behöver sällan användas då det knappt finns någon insyn.

Stabil HSB förening med låg belåning. Gemensam samlingslokal, cykelrum, övernattningslägenhet, förråd, samt bastu finns att tillgå. I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud tv, fast avgift för el (förbrukning tillkommer).

Här bor ni med fin utsikt över populära Vidablick och med gångavstånd kan ni ta er till buss eller spårvagn, förskolor och shoppingcenter på Ingelsta.

Kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Anton Lange

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Anton Lange, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0723-121227

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.