Kommande

Pinnmogatan 23

Vilbergen, Norrköpings kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104,5 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
Riksbyggen BRF Opalen
Om föreningen
Avgift
6 077 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
19 091 kr/m²
Kommande

Välkomna till denna ljusa och fina 4:a med egen uthyrningsdel. Uthyrningsdelen kommer vara tillgänglig på visning men är ej fotograferad.

Bostaden är genomgående ljus och i gott skick. Lägenheten renoverades år 2020-2021 med bland annat nymålade tak och väggar, ett enhetligt laminatgolv i hela lägenheten samt ett nytt och modernt kök.

Lägenheten är välplanerad med stora rum och med gott om förvaringsytor. Vardagsrummet har plats för både soffa och matbord. Här ifrån har ni utgång till den härliga balkongen i bästa solläge (sydväst). Totalt tre rymliga sovrum varav två utrustade med skjutdörrsgarderober. Utöver detta finns två duschrum och alla bekvämligheter du önskar i form av tvättmaskin, torktumlare och moderna vitvaror i köket.

Stor bostadsrättsförening med välvårdade byggnader och stabil ekonomi. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, bredband, IP-telefoni, Kabel-TV, fast kostnad för elabonnemang.

Området ligger ca 3-4 km från citykärnan och har närhet till livsmedelsbutiker, pizzerior, skolor, förskolor, skog och stora grönområden.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Filip Karlsson

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Filip Karlsson, Mäklarhuset Norrköping
0768679817

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas