Brinkbacken 10B

VIMANSHÄLL/ÅNESTAD, Linköping Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Nej
Byggår
1936
Förening
BRF Termiten 14
Om föreningen
Avgift
5 430 kr/mån
Driftkostnad
7 314 kr/år
Pris/m²
21 452 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga lägenhet om 4 rum och kök som disponeras på 93 kvm i populära Vimanshäll! Lägenheten har ett vackert ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck och tilltagen takhöjd som ger bostaden ett luftigt intryck. Här finns bland annat ett stort kök med gott om förvaringsutrymme och plats för matbord intill trevligt fönster, tre rymliga sovrum, ett tilltaget vardagsrum, tre klädkammare, ett badrum samt en separat gäst-wc. Vidare erbjuder lägenheten fyra förråd, två belägna på vinden och två i källare. I avgiften ingår p-plats med elstolpe.

Ett rymligt boende där hela familjen kan leva och trivas i ett omtyckt och barnvänligt område. Den stora gemensamma trädgården ger plats för både egna utemöbler och grill.

Närhet till Berga centrum med närservice såsom Ica-affär, vårdcentral, apotek, folktandvård, pizzeria och sushi-bar. Bra gång- och cykelväg till city samt väl fungerande busskommunikationer. I närheten finns även flera förskolor och bra skolor i närheten och utomhusbadet i Johannelund och Linköpings sim- och sporthall är inom gångavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Linköping