Nyproduktion

Kunskapslänken

Vallastaden, Linköpings kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
53,3 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
2021
Avgift
3 200 kr/mån
Pris/m²
35 553 kr/m²
Nyproduktion

Förverkliga din dröm och bygg din lägenhet precis så som du vill ha den!

RAW Vallastaden är ett unikt projekt som består av 69 lägenheter i varierande storlekar där de boende får bestämma planlösning, ytskikt, interiör och ambitionsnivå utifrån sina förutsättningar och önskemål. Här erbjuds ett hållbart boende som kan anpassas över tid och genom förändrade livssituationer.

Lägenheten erbjuder ett kök med vita stommar och en rostfri bänkskiva. Maskinell utrusning i köket består av rostfri kyl/frys, spishäll, ugn och fläkt samt diskho med blandare. Vidare erbjuds ett fräscht badrum med kakel på väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat med spegel ovan samt takdusch med kompletterande duschmunstycke på väggen där du som köpare själv väljer om du önskar sätta duschväggar eller ett draperi. Här är det förberett för att koppla in tvättmaskin.

I lägenheten har du en exponerad betongstomme som du kan välja att behålla som det är. Vill du förändra karaktären kan du måla om, lägga in nytt golv, klä in valda delar i gips eller vad du nu vill göra.

Lägenheten har en härlig balkong i söderläge, mot föreningens innergård. Resterande del av lägenheten väljer du själv hur du vill planera efter behov. Resterande del av lägenheten väljer du själv hur du vill planera efter behov.

Observera att samtliga bilder är illustrationsbilder och kan komma att avvika något från slutgiltig byggnation.

Besök gärna RAW Propertys hemsida för mer information
https://rawproperty.se/projects/raw-vallastaden/

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer om bostaden
Magnusson Mäkleri Linköping AB

Kontakt

Natalie Englander

Magnusson Mäkleri Linköping AB
Mäklare Natalie Englander, Magnusson Mäkleri Linköping AB
072-151 27 30