Nyproduktion

Sanatorieskogen 14

Adolfsberg, Örebro kommun Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns
Förening
BRF Sanatorieparken
Om föreningen
Avgift
7 076 kr/mån
Pris/m²
27 600 kr/m²
Nyproduktion

Här finns nu sista 5:an i föreningen om 125 kvadratmeter med gott om yta för den stora familjen!

Äntligen släpps Adolfsbergs Gröna Pärla! Ett modernt och högkvalitativt boende i vacker omgivning med intressant historia.

Standarden är hög och detta är något som är genomgående för hela bostadshusen. Entrén upplevs välkomnade och praktisk med garderob, städskåp och hatthylla. I hallen finns även en klädkammare för god förvaring. Det full utrustade köket med köksö är integrerat med vardagsrummet. Här har ni gott om plats för sällskapsyta samt utgång till balkongen. Badrummet är helkaklat och har komfortvärme och takdusch, dessutom är det utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk bänkyta med väggskåp ovan.
Bostaden erbjuder två skilda sovrum med inbyggda garderober.

I Sanatorieparken uppförs nu fyra huskroppar med 51 moderna lägenheter i storlekarna 1,5 rum och kök till 5 rum och kök, där den minsta lägenheten är 35 kvm och sen största är hela 125 kvm.
De fyra moderna huskropparna bildar tillsammans med det f.d. sanatoriet från förra sekelskiftet, en öppen båge. Även om huvudfokus är att skapa praktiska och moderna bostäder för dagens människor, har den nationalromantiska tegelbyggnaden satt prägel på de nya byggnaderna. Tillsammans skapar förra seklets mjukare linjer och dagens rakare arkitektur en unik karaktär som väl livar med områdets närmsta granne, tallskogen. Tallskogen som omger Sanatorieparken är vidsträckt och inbjuder till lek, svamp- och bärplockning. Här finns ett också elljusspår för promenader eller löpning när det är barmark. På vintern kan du spänna på dig skidorna direkt utanför knuten och staka iväg.

Samtliga storlekar upplevs ljusa och luftiga då de har 2,70 meter i takhöjd, öppen planlösning och generösa fönsterpartier i flera väderstreck. Lägenheterna utrustas med material och maskiner av hög kvalitet. En annan detalj som bidrar till att lägenheterna upplevs som så välkomnande, är att du ser rätt ut till den generösa balkongen eller uteplatsen så fort du klivit innanför tröskeln.

Den öppna planlösningen integrerar kök och vardagsrum för en social samvaroyta. Köket har inredning av hög kvalitet och är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrougn, kyl, frys och diskmaskin.
Badrummen har kaklade väggar och klinkergolv med skön komfortvärme. Viktiga detaljer som gör vardagen lite enklare – som tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, takdusch, vikbara duschväggar, överskåp och bänk där du kan vika din tvätt.

Sanatorieparken är en plats skapad för gemenskap, harmoni och livskvalitet. Trots att det är så nära till det mesta, kan du lämna dagens stress bakom dig när du färdas den korta sträckan genom tall- skogen. Strax öppnar sig skogen och du kommer in i en ljus och lummig park. Här, intill det vackra sanatoriet från sekelskiftet, skapar vi ett unikt boende i moderna lägenheter.

Givetvis ingår bredband och förråd.

Välkomna att säkra er bostad i detta projekt redan nu!

Lägenhetsväljaren:
https://eyragruppen.se/bostadsratt/brf-sanatorieparken/

Läs mer om bostaden
Lejons Mäkleri