Nyproduktion

Glassgatan, lgh 111

Åhus, Kristianstad Se på karta

4 410 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021-2022
Avgift
5 523 kr/mån
Driftkostnad
20 496 kr/år
Pris/m²
27 563 kr/m²
Nyproduktion

Nu erbjuds kedjehus i bostadsrättsform i 1 plan och 1 3/4 plan. Entreprenören kan, i samarbete med Sparbanken Syd, erbjuda olika alternativ med amorteringsfritt bolån upp till 5 år! Därmed ges möjlighet till ett helt nytt boende till en total boendekostnad på ca 10 000 kr/månad! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

ÅHUSVÅNGEN - EN NY STADSDEL VÄXER FRAM! VEM VILL INTE BO PÅ GLASSGATAN?

Bykärnan. Stränderna och havet. Tallarna. Den moderna ortens unika plats mitt i naturen, färgad av en lång historia. Allt som gör Åhus så speciellt möts i inspirationen till Åhus nya stadsdel, Åhusvången. Här ger gatuhusen plats för både liv och intimitet. Takåsarna sträcker sig olika högt och fasader i tegel, puts och trä skapar en stilren variation. Här bor du personligt, i en vacker helhet.

De vindlande gatorna, med sina gränder och torg, andas stämningar från historiska byar i Skåne och Danmark. De toppmoderna husen maximerar boendekvaliteten med gedigna material, rymliga planlösningar och rofyllda bakgårdar.

Strax intill ligger inte bara en av Sveriges främsta golfbanor. Glassfabriken har också inspirerat till gatunamn som Strösselgatan, Nougatgatan och Vaniljgatan.

Nu bygger vi Åhusvången – en ny stadsdel i Åhus.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Åhus/Kristianstad