Majvägen 20

Äppelviken, Bromma, Stockholms kommun Se på karta

18 590 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
154 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Förening
BRF Terrasserna 6 i Bromma
Om föreningen
Avgift
6 583 kr/mån
Pris/m²
120 714 kr/m²

Villa uppförd år 1918 utvecklas nu med två nya flyglar och bildar en Brf med 5 lägenheter i eftertraktade Äppelviken. Två världar möts i denna klassiska dröm med modern tappning. I originalhuset bevaras bland annat eldstäder, takmålningar och målade fönster. Originalgolven restaureras och kök och badrum byggs nya med utförande i klassisk stil. Samtliga lägenheter får egna uteplatser/terrasser och utöver det får medlemmarna en fin och stor trädgård med en härlig pool!

Lägenhet B tillhör det befintliga huset och kommer behålla husets befintliga karaktär och charmiga detaljer med en kombination av moderna inslag. Lägenheten är i tre etagé med balkong och stor härlig uteplats. Befintlig öppen spis i samspel med restaurerat fiskbensparkett. Badrum och hall i granitkeramik från Bricmate i beige ton. Fastigheten kommer ha gemensam trädgård samt pool.

Från fastigheten är det ca 10 minuters promenad till Alviks torg, havet, båtbrygga och badplats. Härliga promenadstråk finns längs Äppelvikens kust.

Läs mer hos mäklaren
Simon Crest Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Josefin Sjöström

Simon Crest Fastighetsmäkleri
Mäklare Josefin Sjöström, Simon Crest Fastighetsmäkleri
0707999586