Kommande

Beckombergavägen 212

Beckomberga, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
2013
Förening
BRF Lindblomman
Om föreningen
Avgift
5 578 kr/mån
Driftkostnad
7 500 kr/år
Kommande

Högst upp i huset på sjätte våningen ligger denna unika femma med en stor och inglasad balkong om hela 13 kvadratmeter i soligt sydvästläge. Vill du njuta av ett bekymmersfritt och fantastiskt boende är denna lägenhet helt rätt för dig. Här är det bara att flytta in och börja njuta av denna mycket ljusa och välplanerade lägenhet med utsikt över grönska och Norra Ängbys villaidyll.

Då lägenheten är en gavellägenhet med fönster i tre väderstreck präglas den genomgående av ljus och har en fantastisk utsikt från alla bostadsrum. Exempelvis kan man se Kaknästornet och Nackamasterna från flera rum. Rumshöjden i lägenheten är väl tilltagen och golven har en fin ekparkett. Lägenhetens planlösning är mycket flexibel och kan med enkla medel byggas om till en trea, fyra eller till och med sexa.

Väldisponerad planlösning med stora sällskapsytor för sociala tillställningar och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartierna som vetter mot grönska. Bostaden karaktäriseras av väl tilltagen takhöjd och genomgående parkettgolv. Smakfullt kök och platsbyggda garderober bidrar till ett fulländat hem. Det stilrena och enkla uttrycket igenom hela lägenheten är lätt att kombinera med önskvärd inredning! Tillhörande en välskött förening med god ekonomi. I Beckomberga bor du bekvämt och med närhet till såväl natur, närservice, kommunikationer, skolor och förskolor. Denna lägenhet är en pärla i Beckomberga.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Bromma

Kontakta mäklaren

Josef Khan

Fastighetsbyrån Bromma
Mäklare Josef Khan, Fastighetsbyrån Bromma
072-554 30 25

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas