Bellmansgatan 18

Bellman, Uppsala kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1966
Förening
HSB BRF 51 Bellman i Uppsala
Om föreningen
Avgift
8 006 kr/mån
Pris/m²
20 551 kr/m²

FAST PRIS! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka din visning.

Rymlig femrumslägenhet om 136 kvm som erbjuder ett mycket flexibelt boende tack vare uthyrningsmöjligheterna. Här kan man hyra ut ett eller två rum med egen ingång, badrum och kök, ett bra sätt att sänka den egna boendekostnaden.

Planlösningen är fördelad på två hallar med egen ingång från trapphuset. I hallen som med fördel används som uthyrningsdel finns ett enklare kök. Vidare finns fyra rymliga sovrum, praktiskt arbetskök, tvättstuga och stor separat matplats med utgång till balkong. Vidare finns ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Badrum med badkar samt två badrum med toalett och dusch. Samtliga badrum renoverade i samband med föreningens stamrenovering 2013 och är i fint skick med smakfulla färgval. Samtliga väggar (med undantag för hallen/matplatsen) och tak målades vita under 2022. Till lägenheten finns ett förråd med fönster, intill lägenhetens ytterdörr. Extra förråd finns att hyra.

I föreningen finns det trevliga innergårdar med trädgårdsmöbler och som boende får du även möjlighet att utnyttja föreningens motionsrum, bastu och övernattningsrum.

Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med bra service vid Heidenstams torg nära till hands. Närområdet har även flera vårdcentraler, förskolor och skolor inom gångavstånd. Med en kort cykeltur tar du dig in till Uppsalas stadskärna och Resecentrum. Gränby köpcentrums stora utbud av butiker finns en kvarts promenad bort och busshållplatsen finns i direkt anslutning till området. Bra pendlarläge med närhet till Bärbyleden och E4:an.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Anton Winqvist

Widerlöv Uppsala
Mäklare Anton  Winqvist, Widerlöv Uppsala
070-614 14 60