Bellmansgatan 18 - med uthyrningsdel!

Bellman, Uppsala Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
136 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Förening
HSB BRF 51 Bellman i Uppsala
Om föreningen
Avgift
8 006 kr/mån
Driftkostnad
7 332 kr/år
Pris/m²
22 022 kr/m²
Antal besök
6 994
Dagar på Hemnet
24

Välkomna till Bellmansgatan 18!

Här får ni nu äntligen chansen att förvärva en bostad med stora möjligheter att trivas! Bostaden är belägen i ett barnvänligt område. Optimal planlösning där man erbjuder hela fyra rymliga sovrum, matplats samt ett spatiöst vardagsrum med generösa fönsterpartier. Denna fräscha och väl omhändertagna bostad erbjuder även en rymlig inglasad balkong med inbyggd infravärme där man kan sitta och mysa i goda vänner och familjs sällskap. Som boende på Bellmansgatan bor man i ett område där många väljer att bo kvar under en längre tid. Området är perfekt oavsett vilket skede i livet du befinner dig i.

Bostaden har även en uthyrningsdel som i dagsläget erbjuder en 1:a med plats för säng och annat möblemang, ett stamrenoverat badrum och ett pentry. Fördelaktigt för er som önskar att hyra ut en del av bostaden och sänka era boendekostnader. Bostadens unika planlösning resulterar i att ni enkelt kan dela av den som ni själva önskar, ni väljer om ni vill bo i en 3a, 4a eller 5a detta förklarar jag utförligare på visning.

Bellman är ett område som vuxit med staden till att bli ett toppen läge gällande närhet till staden och dess utbud. Med 10min promenad finner ni satsningen på idrottslivet genom nya arenor för sporter såsom, hockey, innebandy, tennis, friidrott, basket och cross-fit.
Stadsbussarna går utanför och tar er dit ni vill varje kvart. Nyligen har en Ica butik öppnat upp 5min promenad bort. Heidenstams torg har ni ett stenkast bort och där finner ni vårdcentral, förskola, skola, Ica, frisör, gym etc. Vill ni ha ännu mer service kan ni alltid ta cykeln ner till city på 15min eller gränbystaden som är ett av Sveriges största köpcentrum hit når du med 15min cykeltur.

**********
OBS!
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Gå in på vår hemsida för att boka tid. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.

Varmt välkomna!
**********

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Bayaar Aula

Notar
Mäklare Bayaar Aula, Notar
0768-07 73 14