BRF Solbacken lodge i Storhogna

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Avgift
3 323 kr/mån
Pris/m²
32 167 kr/m²

I ski in ski out-läge högst upp på Solbacken i Storhogna med utsikt över fjäll och skidbackar ligger BRF Solbacken Lodge.

Här byggs härliga parhus med mycket fjällkänsla som kommer att stå klara med inflyttning till julen 2021. Både alpin åkning och längdspår finns alldeles i närheten så att du kan njuta av den friska fjälluften under vintersäsongen. De stora fönsterpartierna i sällskapsytorna låter dig ta del av naturens skådespel, något du aldrig kommer att tröttna på.
Materialval i en dämpad färgskala skapar lugn och harmoni och ger en exklusiv känsla.
Huset har ett stort vardagsrum med öppen planlösning till köket och gott om plats för hela sällskapet. Tre sovrum skapar fina förutsättningar för en härlig fjällvistelse med släkt och vänner. De yngre i familjen spenderar gärna kvällen i allrummet på övervåningen där de kan kika ner på de vuxna genom glasräcket. Ni vuxna njuter av lugnet och den sköna tröttheten i kroppen som uppstår efter en dag på skidor, uppkrupna i soffan medan mörkret sänker sig utanför stugan.

Vid entrén till varje parhus finns ett skidförråd. Byggrätterna på fastigheterna där husen kommer stå medger även komplementsbyggnader på upp till 60 kvm sammanlagt. Detta innebär att möjlighet finns till skotergarage/skidbod/garage till varje parhus. Byggnation av komplementsbyggnad måste göras i samråd med bostadsrättsföreningen.

Men det är inte bara vintern som är härlig i Storhogna, vår, sommar och höst har alla sin charm. Hösten med sina sprakande färger inbjuder till både vandringar och bärplockning, något som finns precis utanför dörren till huset. Sommaren erbjuder cykling, vandring, fiske, golf och mycket mer. Och finns det något härligare än att på vårvintern vända näsan mot solen och känna värmen?

Från bostadsrätterna tar du dig bekvämt till och från alpin skidåkning via ett glidspår. Det spåret utgår från toppen av Klövsjöfjäll, går bort till Solbacken och därifrån tillbaks till skidbackarna Solbacken och Tunneln samt liftarna Solliften och Tunnelliften. För längdskidåkning är det bara att kliva på spåret som går strax utanför tomtområdet. På andra sidan tomtområdet går det lätt att ansluta till skoterled.

Det tio första att skriva förhandsavtal får 50 000 kr att handla möbler för på Möbelmästarna i Hede.

Priserna ligger på 2 895 000 kr, 2 995 000 kr och 3 095 000 kr beroende på läge.

Kostnadskalkylen är nu intygsgiven och förhandsavtal kan tecknas.

Välkommen hem!

Solbacken är ett nytt tomtområde i Storhogna, det är beläget mellan Dalvallen och Solsidan och har ett fantastiskt sydvästläge med magisk utsikt mot Storhognafjället. Tomtförsäljningen här har under de senaste månaderna skötts helt underhand, dvs utan Hemnet, för att hålla det exklusivt. Detta har dock inte hindrat att vi sålt samtliga 47 tomter redan.

Välkommen hem till Solbacken även du!

Observera att bilderna är renderingar och det färdiga resultatet kan avvika.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen