Nyproduktion

Tunagatan

Borlänge kommun Se på karta

2 925 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
108 m²
Våning
3 av 5, hiss finns
Förening
BRF Teatern i Borlänge
Om föreningen
Avgift
6 483 kr/mån
Pris/m²
27 083 kr/m²
Nyproduktion

Vi bygger en ny scen, mitt i stan. Här bor du nära city, parker och Maximteatern.
Försäljningen pågår! Reservera din lägenhet idag kontakta mäklare Viktor Sundberg.

Med väl genomtänkt regi och fantastisk rekvisita välkomnar vi dig till Brf Teatern. Nybyggda hem mitt i stan. Precis intill Maximteatern, insprängt i vacker stadsmiljö med fina, äldre fristående villor åt ena hållet och nya spännande flerfamiljshus åt andra. Här i centrala Borlänge är det lätt att leva, träna, umgås, hänga i någon av stans alla parker eller njuta av stadslivet med restauranger och kulturliv.

I området finns flera förskolor och skolor. Den som ligger närmast är Immanuelskolan och Mjälgaskolan som båda går från förskoleklass och uppåt. Perfekt promenadavstånd för att lämna och hämta eller för äldre barn som kan gå själva till skolan. För de största barnen ligger Helixgymnasiet i närheten och snäppet längre bort ligger också Högskolan i Dalarna.

Kommunikationer och service på nära avstånd
Här bor du verkligen mitt i smeten. Men skulle du vilja ta bussen ligger hållplatsen bara 50 meter från din port. Och vill du ta dig till Borlänge resecentrum gör du det med en kort promenad eller snabb cykeltur. Det är bara en kilometer dit.

Precis här i ditt närområde finns mängder av restauranger, kaféer, bio, teater, massor av träningsmöjligheter, apotek, bank, shopping, sjukhus. Och en bit bort väntar även Kupolen med stormarknader, köpcentrum och Ikea.

Bostäderna
Här väntar 44 Svanenmärkta hem: 2 rum till 5 rum & kök 51-108 kvm. Brf Teatern består av kvadratsmarta hem där vi gjort det lätt att möblera, trivas och umgås. Med öppna planlösningar, praktisk sovalkov och välutrustade kök till exempel. Samtliga lägenheter har generösa balkonger eller uteplatser, en perfekt plats för att avnjuta en kopp kaffe.

Känslan av nytt
I Brf Teatern är det du som ska trivas. Därför erbjuder vi flera personliga tillval, så att du själv ska kunna bestämma vilken kulör du vill ha på väggarna, typen av köksluckor, om du föredrar en blandare i mässing istället för krom eller om du vill ha en annan typ av golv än ekparketten som vi valt. Peab Bostad satsar alltid på fina material och bra kvalitet, oavsett som du väljer standard eller gör tillval.

Svanenmärkt för miljön
Våra bostäder i Teatern kommer att byggas enligt riktlinjerna för miljöcertifieringen Svanen, vilket innebär både en sund inomhusmiljö och en begränsad påverkan på miljön.

Fast pris - ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Teatern betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Boka personligt möte/reservera din lägenhet
Välkommen att kontakta mäklare Viktor Sundberg på telefon 0703849981 eller mail [email protected]

Allmänt information om lägenheterna
Avgiften
I avgiften ingår bl.a. värme, kallvatten, fast avgift för elnät (rörlig elkostnad och varmvattenkostnad tillkommer).

Bredband
Telia Triple Play - TV, bredband, IP-telefoni, en obligatorisk avgift tillkommer på månadsavin.

Uppvärmning
Uppvärmning sker med fjärrvärme via vattenburna radiatorer.

Ventilation
Till- och frånluftsventilation FTX med värmeåtervinning.

Förråd
Alla lägenheter har ett förråd på vinden.

Parkering
Parkering på kommunal tomtmark. Hyrs via Bostadsrättsföreningen.

Inflyttning
Preliminär inflyttning hösten 2023. Under projektets gång meddelas endast preliminär inflyttningstid. Definitivt inflyttningsdatum meddelas ca 4 månader innan tillträdet.

Tillval
Vi har noga valt ut en hög standardinredning och det kommer finnas kostnadsfria tillval. Utöver det finns möjlighet att göra tillval till en extra kostnad för att sätta en mer personlig prägel på ditt nya hem. Det är de val som finna i inredningsvalsbroschyren som gäller. Första inbetalningen sker inom en månad efter att tillvalshandlingen är signerad. Summan som då faktureras är 50%. Förfalloperiod är 30 dagar. Resterande del skall vara betalad vid tillträde.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakt

Viktor Sundberg

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Viktor Sundberg, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
+46703849981