Galeonsvägen 3B

Bredsand, Enköpings kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
109 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Förening
BRF Radhusen i Bresseskogen
Om föreningen
Avgift
5 487 kr/mån
Pris/m²
22 890 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

Välkommen till detta radhus i nyskick!

Radhuset är uppfört i två plan med en väl genomtänkt planlösning fördelat över ett entréplan med vardagsrum i vinkel med utgång till stor trallsatt altan, kök med gott om arbetsytor, entréhall med förvaring samt rymligt badrum med tvätt maskin och torktumlare. Det övre planet fördelas över tre sovrum, allrum (möjligt fjärde sovrum) samt badrum. Till till entrén finns isolerade förråd.

Genomgående kommer radhusen vara målade i en vitnyans och ha ett parkettgolv i ek samt helkaklade badrum.
Bo bekvämt i detta bostadsrättsradhus som har allt man kan kräva av ett modernt boende. Kök från Vedum med gråa luckor, mörk laminatbänk och rostfria vitvaror.

Till bostaden bostäder tillhör egen parkeringsplats samt att föreningen kommer tillhanda hålla extra parkeringar efter kösystem.

Som boende i Bredsand har man en härlig blandning av allt från kort promenad (badrocksavstånd) ner till Bredsandsbadets sandstränder, Upplandsledens för skogspromenader och närhet till såväl förskolor, skolor och centrala Enköping breda utbud av närservice. I Bredsand har man även ett mindre livs öppen dygnet om årets alla dagar.

Från Enköpings resecentrum/station har man bra förbindelser till Uppsala (buss), Västerås (buss och tåg) samt Stockholm (tåg).

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enköping

Kontakta mäklaren

Oskar Berge

HusmanHagberg Enköping
Mäklare Oskar Berge, HusmanHagberg Enköping
0700131033