Promenaden 19

Centralt, Falun Se på karta

3 275 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
115 m²
Balkong
Ja
Förening
HSB BRF Promenaden i Falun
Om föreningen
Avgift
6 153 kr/mån
Pris/m²
28 478 kr/m²

Med ett centralt läge i attraktiva kvarter ligger denna välplanerade gavellägenhet om 115 kvm fördelat på 5 rum och kök. Bostaden har en härlig karaktär med genomgående stora sociala ytor, ljusa färgsättningar och genomgående planlösning med ljusinsläpp från både entrésidan och balkongen.

Den välkomnande hallen har avhängningsmöjlighet samt en generös klädkammare. Hallen för dig vidare in till den inre hallen vilken ansluter till matplatsen för 8-10 personer. Det renoverade köket från Sentense har öppen planlösning mot matplatsen och håller bra storlek. Innanför matplatsen finns masterbedroom och i från den inre hallen ligger sovrummet som idag används som kontor. Vardagsrummet har stora ytor och utgång till balkongen mot den lugna innergården. Innanför vardagsrummet ligger ytterligare ett sovrum som har ingång till en stor klädkammare med vidare genomgång in till hallen. Badrummet, separata tvättrummet och klädkammaren med genomgång till ett av sovrummen når du från hallen.

Generationsdelen har en separat ingång från trapphuset samt en invändig passage mot hallen. Här finns en wc samt ett stort sovrum med fönster mot innergården.

FÖRENINGEN & FASTIGHETEN
Föreningen består av 75 lägenheter, 29 garage och 41 p-platser. Renoveringar se sidan 4 & 5 i årsredovisningen . 2003 bytte föreningen stammar i fasitigheten. Det finns cykelrum, tvättstuga och torkrum i källaren. Till lägenheten finns ett större källarförråd och två mindre förråd.

.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Dalarna

Kontakta mäklaren

Fredrik Smedman

Bjurfors Dalarna
Mäklare Fredrik Smedman, Bjurfors Dalarna
023-13 330