Stora kyrkogatan 6

Centralt, Lysekil Se på karta

3 975 750 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Byggår
1907
Avgift
4 892 kr/mån
Pris/m²
39 758 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva och enastående vackra bostadsrätt på Stora Kyrkogatan 6 i Lysekil. Här bor du i en magnifik miljö i form av generös takhöjd, ursprungliga detaljer från sekelskiftet och toppmodern standard. Bostadsrätten ger dig högklassig och påkostad design där inget har lämnats åt slumpen. I en genomgående ljus och smakfullt inredd interiör ger bostaden dig känslan av att bo i en egen totalrenoverad villa från början av 1900-talet. Du välkomnas utav en inredd isolerad glasveranda med högresta fönster som ger hela boendet ett fantastiskt ljusinsläpp och formar dess unika karaktär. Vidare in i lägenheten når du vardagsrummet, här slås man utav dess ljuvliga takhöjd, stuckaturer och öppna planlösning. I hörnet står den ståtliga nyrenoverade kakelugnen från Rörstrand, i väntan av att tändas upp för välbefinnande och harmoni.
Boendet fördelas på fem rum och kök där varje rum har sin egen specifika och exklusiva prägel. Med en välplanerad planlösning där vardagsrummet är öppet mot köket och sovrummen mer avskilt placerade ger det dig möjligheten att vara ifred samtidigt som du har flera storslagna sällskapsytor att nyttja.

Bostadsrättsföreningen ger dig som medlem en egen vacker oas i trädgården, där du kan inreda med privata trädgårdsmöbler, grill och blomkrukor. Trädgården delas in så vardera lägenhet, om 11 st, där du får tillgång till din egna uteplats.
Parkering via garage och parkeringsplats finns för privat bruk.

Lysekil med sitt vackra mångfald erbjuder dig som boende på Stor Kyrkogatan 6 allt du kan önska, så som underbara promenadstråk, härliga butiker och mysiga små caféer längs med kullerstensgator och genuina gränder. Sköna bad och det robusta kustlandskapets klippor ligger inom gångavstånd.
Vår underbara ort är till för att upplevas!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lysekil