Norra Linnégatan 3

Centralt, Strömstad Se på karta

6 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
158 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
2019-2021
Förening
BRF Gamla Prästgården
Om föreningen
Avgift
2 949 kr/mån
Driftkostnad
12 000 kr/år
Pris/m²
43 987 kr/m²

Exklusiv nyproducerad etagelägenhet om fem rum med underbar takterrass i skuldfri förening centralt i Strömstad!

Varmt välkomna till anrika Gamla Prästgården i Strömstad. I detta gedigna hus, uppfört ca 1910, har med varsam hand skapats moderna lägenheter av högsta standard. Trots en total ombyggnation under två års tid har husets känsla och gammaldags charm bevarats. Unika bostäder för er som värdesätter exklusivitet och närhet till havet. Obs ingen boplikt! passar lika bra för permanentboende som fritidsboende.

Brf Gamla Prästgården består av fem lägenheter från 2 rum om 48 kvm till 5 rum om 158 kvm. Samtliga med egna entréer utifrån och stora privata uteplatser eller takterrasser. Tillgång till gemensam trädgård med möjlighet att anlägga planteringar, lekplats, gemensam uteplats mm efter önskemål.
Denna solida, nybildade förening kommer inte ha några lån och erbjuder därmed mycket låga månadsavgifter.

Entréplan:
Genom egen entré på trädgårdssidan av huset kommer vi in i lägenhetens ljusa hall med klinker och golvvärme. Här finns plats för skor och avhängning av ytterkläder innan vi går upp för den fina vitmålade trätrappan till lägenhetens huvudplan.

Utanför entrén finns möjlighet till en egen uteplats utöver det som finns högre upp i lägenheten. Utrymmet om ca 30 kvm mellan huset och granitmuren runt det egna trapphuset hör till lägenheten för eget bruk.

Huvudplan:
Detta plan domineras av ett stort rum bestående av vardagsrum med matsalsdel och köket i vinkel till detta. Allt i en stor öppen planlösning för socialt umgänge med gott om plats för både familj och gäster. Här har vi fina vyer över Strömstad med en glimt av havet i väster både genom de fina fönstren och från den stora balkongen med bästa soliga västerläge! Golvet är här, liksom i övriga rum, ett massivt vitlaserat furugolv från Norrlands Trä.

Vardagsrummet har en nyinstallerad braskamin från norska Jøtul och från matsalsdelen har vi trappan upp till övre plan.

Köket har en stor köksö som mot matsalen har inbyggd vinkyl. På köksön ligger en ljus bänkskiva i kvartskomposit med infälld extra bred induktionshäll med flexibla kokzoner. Köksfläkten, från svenska Franke, höjs automatiskt ur bänkskivan när den startas och sänks igen när den inte används, kom på visning så demonstrerar vi gärna hur den fungerar!
Köket har levererats av Marbodal och är av deras modell Arkitekt Plus i en modern grå kulör vilket skapar en snygg fond mot de i övrigt vita väggarna. Köket håller en hög maskinell standard med kvalitativa varumärken, det mesta integrerat för att ge en stilren design.

Till höger ovanför trappan från entrén når vi badrummet och ett stort sovrum med gott om plats för garderober efter behov. Badrummet har ett smakfullt grått klinkergolv med golvvärme och samma plattor på väggarna. Fast takdusch med glasdörrar, WC och handfat. Här finns också inbyggd tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.
Till vänster har vi två sovrum, varav ett mindre viket även kan passa som kontor.

Övre plan:
Den riktiga juvelen på detta våningsplan är takterrassen om ca 17 kvm med soligt sydvästläge och fantastiska vyer över Strömstad och havet i väster.
I övrigt består detta plan av ett stort öppet rum där valmöjligheterna är många. Man kan till exempel välja att ha det som ett allrum eller varför inte ett helt eget våningsplan för ett riktigt master bedroom. Plats finns att bygga en walk in closet eller så behåller man det öppet som det är nu. Här finns också ett badrum med snyggt ovalt badkar, dusch, WC och handfat.

Avstånd Göteborg ca 2 h och till Oslo ca 1,5 h med bil.

Föreningen och stadgar tillåter juridisk person som ägare och kräver ej boplikt!

Har du frågor eller vill du boka in visning? Kontakta ansvarig mäklare!
Varmt välkomna till BRF Gamla Prästgården på Norra Linnéagatan 3 i Strömstad!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad