Kommande

Väsbyvägen 7F

Centralt, Upplands Väsby Se på karta

4 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
107 m²
Våning
2 av 4
Byggår
2017
Förening
BRF Tegelbruket 2
Om föreningen
Avgift
5 445 kr/mån
Driftkostnad
1 176 kr/år
Pris/m²
38 318 kr/m²
Kommande

I hjärtat av Väsbys centrala delar ligger denna moderna och mycket välskötta bostad! Lägenheten är om 5 rum och kök och är i ett mycket gott skick där en genomgående känsla har skapats över samtliga kvadratmeter med bland annat ekparkett, målade ljust målade väggar och stora fönster i alla rum. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum skapar tillsammans med fönster åt två håll ett härligt ljusflöde i hela lägenheten. Rymlig balkong i söder med sol större delen av dagen. Bostaden disponerar fyra ordentliga sovrum.

Förråd ingår till varje lägenhet och garage- och parkeringsplats finns att hyra separat. Lägenheten tillhör den andra av tre etapper i Tegelbruket, denna förening innehåller 59 lägenheter fördelade på fem trapphus, totalt sett inrymmer projektet ca 150 lägenheter om 1-5 rum och kök.

Kvarteret Tegelbruket ligger mycket centralt och runt hörnet finner du både pendeltågsstationen och restauranger, på några minuters promenad når du även Väsby centrum. Husen varierar mellan 4-6 våningar och även i fasadfärg för att skapa ett levande intryck. I föreningen finns gemensam gård med grill, hiss, parkeringsgarage under husen och tillhörande förråd till varje lägenhet. Flexibelt tillträde. Varmt välkommen på visning eller ring ansvarig mäklare för att boka en privatvisning!

Kontakta mäklaren för önskemål om privatvisning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.