Linnégatan 2B

Centrum, Uppsala kommun Se på karta

6 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1987
Förening
BRF Dragarbrunn 3:5 Uppsala
Om föreningen
Avgift
6 844 kr/mån
Driftkostnad
12 300 kr/år
Pris/m²
50 000 kr/m²
Antal besök
11 403
Dagar på Hemnet
19

I ett av Uppsalas äldsta och historiska kvarter, på en vacker kullerstensgata, ett stenkast från populära promenadstråk längst med Fyrisån och centrum precis runt hörnet, ligger detta välplanerade och eleganta boende!

Söker ni ett hem som är byggt för att umgås i? Som är ljust, varmt och levande? - Då har ni hittat rätt! Med fönster och en rymlig uteplats mot den mysigaste innergården tillåts ni njuta av stilla dagar, samtidigt som vännerna troligtvis mer än gärna kommer på besök.

Bostadens välplanerade 130 kvm fördelar sig fint på en öppen hall med plats för avhängning och förvaring i klädkammaren som gömmer sig bakom skjutdörrar. Ett luftigt vardagsrum med som i kombination med de stora fönsterpartierna bidrar till ett fantastiskt ljusflöde och harmoni. Här finner ni goda ytor för möblering av såväl soffgrupp men även matplats.
Stort och välplanerat kök med goda förvaringsutrymmen och plats för matlagningskreativitet på den generösa arbetsytan. Köket blir en naturlig plats att avnjuta goda måltider i trevligt sällskap.

Vidare finner ni 4 ljusa sovrum samt två badrum, ett på varje plan.

BRF Dragarbrunn 3:5 Uppsala är en stabil och välskött förening och i dagsläget finns inga inplanerade renoveringar eller avgiftshöjningar.

På Linnégatan 2B bor ni i ett av Uppsalas vackraste och äldsta kvarter med närhet till Uppsala Domkyrka. I närområdet finns flera populära restauranger som Domtrappkällaren, Aaltos och Hambergs Fisk. Här finner ni även flera olika butiker, nationer, Ekonomikum och mysiga promenadstråk längs med årummet och gågatan. Ta dig ner på hörnet och njut av en bakelse på Ofvandals Hovkonditori eller på den närliggande Café Linné efter en härlig promenad längst med ån.

Endast 7 minuter bort finns en mysig badplats norrut längs ån.

Detta är ett strålande läge även för er som pendlar, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt. I området finns även många av Uppsalas bästa förskolor och skolor.

Promenera ut på gatorna och upplev en del av Uppsalas historia och modernitet, välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020