Kommande

Köpenhamnsgatan 1

Ekeby, Uppsala kommun Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1981
Förening
BRF Uppsala Ekeby 1
Om föreningen
Avgift
4 792 kr/mån
Pris/m²
34 389 kr/m²
Kommande

Välkommen till denna mycket rymliga och välplanerade gavellägenhet belägen på våning 2, med insynsskyddad balkong med kvällssol! Här bor du i ett lugnt och hemtrevligt område, granne med Hågadalen och smidig närhet till centrala Uppsala. Lägenheten erbjuder bl a ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, här ryms både den stora matgruppen och soffgruppen. Från vardagsrummet har du även utgång till en stor balkong med utsikt över grönska och förvaring i ett kallförråd. Ett vinkelkök med bra förvaring och arbetsyta. Två badrum med dusch varav det ena även har tvättmaskin. Fyra mycket väl tilltagna sovrum med förvaring i garderober. Till detta har du även ett förråd för ytterligare förvaringsmöjligheter beläget i en separat byggnad.

På Köpenhamnsgatan 1 bor du i en familjär förening med gott om lekplatser och nära till stora gräsytor. De boende erbjuds tillgång till två gemensamma samlingslokaler, pingisrum, hobbyrum, bastu, övernattningsrum, tvättstuga och flertalet trädgårdsmöbler att nyttja.

Området är lugnt och mycket naturskönt, inbäddat bland fina grönområden, precis intill Ekebydalen och Uppsalas största naturreservat Hågadalen-Nåsten. Här får du nära tillgång till stora allmänna gräsytor, populära lekplatser, livsmedelsbutik och förskolor samt skolor från lågstadie- till gymnasienivå. Uppsalas stadskärna når du via en cykeltur på ca tio minuter eller via goda busskommunikationer. Och för den som pendlar med bil är du snabbt ute vid påfarten till E4:an via smidig väganslutning. Detta är ett givet hem för dig som vill bo med naturen som närmsta granne och Uppsala city en promenad bort.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Clara Lööf Ljunglund

Widerlöv Uppsala
Mäklare Clara Lööf Ljunglund, Widerlöv Uppsala
0707-49 09 30

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.