Oslogatan 87

Ekeby, Uppsala Se på karta

3 590 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1981
Förening
Riksbyggen BRF Uppsalahus nr 25
Om föreningen
Avgift
6 315 kr/mån
Pris/m²
30 295 kr/m²
Antal besök
3 642
Dagar på Hemnet
26

Rymligt bostadsrättsradhus suveränt belägen nära bl a förskola och mataffär. Lugnt läge, ca 10 minuters cykelväg från centrum, och med närhet till naturen i Hågadalen. Väldigt goda bussförbindelser till city i närheten, cykelleder samt nära påfart mot både Enköping/Västerås och Stockholm.

Här finner du bland annat ett ljust kök, fyra stycken sovrum, två badrum och härligt vardagsrum/allrum. Två uteplatser och rymlig balkong med fm- och dagssol. Gott om förvaringsmöjligheter. Lägenhetsförråd finns i länga.

På Oslogatan 87 bor ni i en familjär förening med gott om lekplatser och nära till stora gräsytor. De boende erbjuds tillgång till en gemensam samlingslokal, övernattningsrum, bastu samt flertalet trädgårdsmöbler och utegrill.

Ekeby ligger nära till allt ni kan önska er. Med fantastiska naturområdet Hågadalen som närmsta granne har ni lätt anslutning till promenadstråk och skidspår. Det finns även gym, lekplats och livsmedelsbutiker (bl a Coop precis utanför kvarteret), apotek, BVC och vårdcentral i närområdet. I närheten ligger också Bergaskolan, Flogstaskolan och Glunten Montessoriskola. Med en cykeltur/ promenad på endast några minuter når ni universitetet, stadskärnan och resecentrum, annars finns det även goda bussförbindelser som tar er direkt till centrum.

Välkomna till ett boende att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB