Nyproduktion

Mittfältsvägen 4, Hus nr 2

Ekerö kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
105 m²
Uteplats
Ja
Våning
2
Byggår
2022
Förening
BRF Gällsta 1
Om föreningen
Avgift
4 851 kr/mån
Pris/m²
57 095 kr/m²
Nyproduktion

Välkomna till denna underbara familjeidyll. Här uppför Småa Bostad, etapp 2 på Ekerövallen med mycket trivsamma och trevliga bostäder i två våningar om 105 kvm fördelade på fem rum och kök samt med egen trädgårdstomt med gräsyta, häckar, altan samt carport.

Entréplanet består av ett stilrent Ballingslöv kök med generös matplats och ett vackert vardagsrum med utgång till altan och vidare ut i trädgården. Här finns även ett badrum med tvättstugedel. På övre plan återfinns 3 st bra sovrum, ett ljust och trivsamt allrum som enkelt går att göra om till ett extra sovrum samt en wc/dusch.

Etapp 2 i Ekerövallen omfattar totalt 21 st bostäder om fem rum och kök, fördelade på två plan om totalt 105 kvm resp. bostäder om sex rum och kök, fördelade på tre plan om totalt 138 kvm. Alla husen har parkering för två bilar varav den ena i carport. Husen kommer att uppföras med träfasader i en ljus och mild färgskala som varieras för att betona varje hus individualitet. En modern trädgårdsstad!

Ekerövallen är ett barnvänligt område som ligger mycket centralt belägen på Ekerö. Området ligger i en trivsam miljö och omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen ska knyta an till den småhusbebyggelse som präglar området runtomkring. Småhuskvarter med personliga hem, varierade hustyper och vacker arkitektur med grönskande trädgårdar ska växa fram. Endast 20 km från Stockholms city.

Ekerövallen har många fantastiska kvalitéer! Med närhet till Mälaren, förskolor, skolor, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar och bra kommunikationer finns alla förutsättningar för att leva ett både bekvämt och aktivt liv!

Planerad inflytt sommaren 2023.

Varmt välkomna in i vårt visningshus!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Kontakt

Sophia Åkerman

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Mäklare Sophia Åkerman, Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
+46707604663

Visningstider

 • 5
  jul
  Tis 5 jul kl. 12:00–13:00
  Föranmälan krävs, vänligen boka in er via vår hemsida eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
 • 4
  aug
  Tor 4 aug kl. 16:30–17:30
  Föranmälan krävs, vänligen boka in er via vår hemsida eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.