Räfsgatan 25

Elinegård, Malmö kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
131 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Grönska på Limhamn
Om föreningen
Avgift
8 837 kr/mån
Pris/m²
38 130 kr/m²

Nu har vi den stora glädjen att erbjuda denna spatiösa och exklusiva femrummare om hela 131 kvadratmeter belägen högst upp i det nyproducerade huset i brf Grönska. Ett Svanenmärkt boende alldeles intill Kalkbrottet. Detta är en av de absolut största lägenheterna på hela Elinegård, om inte den största. Här kan du och din familj bli de alla första som får möjligheten att flytta in i en fräsch och mycket välplanerad bostad!

Här finns ett fantastiskt vardagsrum och kök med öppen planlösning som gemensamt erbjuder väl tilltagna ytor om hela 54 kvadratmeter.

Sovrummen är fördelade på så vis att två av sovrummen ligger i den norra delen och två är belägna i den södra delen av bostaden. Från entréhallen når man de båda sovrummen i söderläge som erbjuder fin utsikt mot den vackra och grönskande Elinegårdsparken. Från hallen når man även bostadens stilrena och rymliga badrum som erbjuder bra tvättmöjligheter och dusch. I den norra delen av lägenheten når man de övriga två sovrummen via en egen hall som finns intill köket. Vid dessa sovrum finns bostadens andra badrum som är utrustat med dusch vilket är perfekt för den stora barnfamiljen.

Läget högst upp i huset ger tillsammans med gavelläget ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden. Det stora vardagsrummet erbjuder magiska sällskapsytor både för familjen men även när gästerna är på besök. Här tar man steget ut på den härliga balkongen belägen i sydvästläge där det bjuds på fantastiska vyer mot kalkbrottet, Öresundsbron men också mot grönskande parkvyer.

Här bor man alldeles intill det imponerande kalkbrottet som idag fungerar som ett naturreservat. Här kan ni ta det härliga promenadstråket som sträcker sig ca 4 km runt om hela kalkbrottet eller varför inte boka en guidad tur nere i kalkbrottet om ni önskar uppleva lite mer om dess historia.

Elinegård är ett nytt och familjevänligt område som bjuder på liv och rörelse. Här erbjuds det ett bra serviceutbud och du har närhet till det mesta av vad du behöver i vardagen. Mataffären ligger runt hörnet och här finns apotek och några andra småbutiker. Malmös bästa shopping finner du på Emporia som ligger bara på några minuters avstånd vid Hyllie. Pendlar du så finns det vid Hyllie även mycket bra tågförbindelser som tar dig vidare till exempelvis Malmö city, Lund eller Köpenhamn.

Du når vackra Sibbarps strand och kallbadhus på ca tio minuter med cykeln, eller varför inte besöka Limhamn centrum eller småbåtshamnen som finns här.

I området finns förskolor och Elinelundsskolan som tar emot elever upp till årskurs 9. Flertalet trevliga lekplatser finns även att nyttja inom området.

OBS! Det är ej möjligt att boka visning av lägenheten då byggnaden färdigställs i April 2023 men använd gärna 3D-modellen som vi har skapat i annonseringen och besök ditt nya hem virtuellt.

Ta gärna del av originalplanritning samt inredningsval för att ta del av materialvalen som är gjorda för den specifika lägenheten.

Varmt välkomna att kontakta mig för ytterligare information!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Malmö

Kontakta mäklaren

Henrik Feuk

HusmanHagberg Malmö
Mäklare Henrik Feuk, HusmanHagberg Malmö
0722-520298