Kommande

Våxtorpsgränd 26

Enskede-Årsta-Vantör Östberga, Stockholm Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Balkong
Ja
Byggår
1969
Förening
BRF Spinnsidan 1
Om föreningen
Avgift
5 665 kr/mån
Pris/m²
28 798 kr/m²
Kommande

Här är ert drömboende! Nu har ni chansen att förvärva denna fantastiska bostad med stor inglasad balkong. Bostaden är perfekt för både den stora familjen och för den som bara ställer krav på sitt boende med stora rymliga ytor.

Detta är alltså en välplanerad 5:a i en stambytt förening. Bostaden har 4 rejäla sovrum, ett ljust och öppet vardagsrum med utgång till balkongen som vi dödliga bara kan drömma om! Köket erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter, det finns två WC varav ett stort badrum och en gäst-WC.
Föreningen har genomgått ett fönsterbyte och byte av ytterdörrar.

Utöver ovan nämnt och de dryga 100m2 har du också från loftgången en magisk utsikt över Stockholm där du kan vila ögat mot landmärken som Stadshuset, Globen och Tele2 arena.

Östbergahöjden uppfördes under tidigt 70-tal och är ett mycket populärt område med en attraktiv prisbild kontra närliggande Årsta. Östberga kan delas upp i Gamla Östberga och Östbergahöjden och här bor knappt 6000 personer.

Östberga är logistiskt perfekt beläget med en omedelbar närhet till både Södermalm och Gullmarsplan. I området finns det mycket grönområden för sköna långpromenader. Här finns också driving range, Årstatfältet, fotbollsplaner etc.

Det är ett mycket populärt område för barnfamiljer med bra förskolor och skolor.
Självklart finns också närservice såsom Coop, bibliotek, restauranger, bageri etc.

Det finns planer på att under kommande år bygga ytterligare bostäder och beslut om en ny tunnelbanestation för förbättrade kommunikationer där Östberga kommer få en egen tunnelbanestation.
En del av tanken med nybyggnationen i området är att få Östberga och Årsta att synka samman vilket kommer bidra till en högre status och lättare tillgänglighet för de båda områdena.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Simon Strand

Notar
Mäklare Simon Strand, Notar
0708-99 79 40
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.