Sjögatan 14C

Falsterbo, Vellinge Se på karta

13 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Sjögatan i Falsterbo
Om föreningen
Avgift
3 717 kr/mån
Driftkostnad
25 200 kr/år
Pris/m²
94 662 kr/m²

Långfrukost på terrassen med vidsträckta vyer. Barfotapromenader längs vattenbrynet. Spontana dopp i skymningen. Ingen stor tomt som kräver underhåll. Drömmen om ett njutbart boende vid havet kan förverkligas på denna vackra plats. Knappt 150 meter skiljer mellan hemmet och Falsterbos berömda stränder.

Etagevåningen ligger högst upp i en fastighet från 2017 med genomgående påkostad interiör. Husfasadens vita träpanel smälter väl in i de idylliska naturomgivningarna. Stora fönstersättningar optimerar ljusinsläppet och låter naturen komma närmre från insidan. Två balkonger och en magnifik takterrass gör att du har möjlighet att följa solen hela dagen och njuta av utelivet till fullo.

En väl genomtänkt planlösning och luftighet genomsyrar bostaden inifrån och ut. Här finns det gott om ytor att umgås på – både exteriört och interiört på båda våningsplanen. Takterrassen i söderläge kan inte kallas för annat än ljuvlig. Här utlovas semesterkänsla året om med vidsträckta havsvyer. Inte heller kompromissas det med stilen när det gäller det funktionella. Små detaljer och utrymmen på rätt plats gör att du får en livskvalitet utöver det vanliga. Här, på ett av Falsterbos bästa lägen, njuter du fullt ut av den fridfulla naturen samtidigt som du lätt når allt du behöver.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken